More

  Latest Posts

  Părerea celor de la Ferrari despre cursa de la Sochi

  Leclerc a fost în plină acțiune la început, lovind partea din spate a monopostului lui Stroll, dar din fericire a scăpat fără daune. De acolo a trecut o lungă perioadă de timp până a urcat în grilă. A venit acasă al șaselea, cel mai bun rezultat al său de la cursa de 70 de ani de la Silverstone. Pentru Vettel a fost ceva mai greu deoarece a început din spate și, în ciuda unor lupte bune roată la roată, a venit din nou acasă în afara punctelor.

  Sebastian Vettel, locul 13:

  “A fost o cursă cam plictisitoare, deoarece nu aveam multe opțiuni în ceea ce privește strategia. Startul meu, din partea murdară a pistei, nu a fost ideal așa că nu am putut beneficia de accidentele și coliziunile altor persoane. După perioada Safety Car-ului am rămas puțin blocat și m-am străduit să stau aproape de cei din fața mea. Pe la mijlocul cursei, monopostul a fost mai rapid decât în calificări, dar m-am străduit să fac pneurile să reziste, parțial pentru că urmărirea altora nu a ajutat. Am făcut ce am putut astăzi, dar nu am fost suficient de rapid.”

  Charles Leclerc, locul 6:

  “A fost complicat la început, întrucât am avut un start destul de slab și am pierdut câteva poziții, dar apoi le-am recăpătat imediat și de atunci performanța a fost foarte bună. Ritmul nostru nu a fost deloc rău. Am fost destul de puternici în prima noastră etapă pe pneurile medii și am reușit să mergem mult pe ele și pentru că am acordat o atenție deosebită gestionării lor astăzi, după ce am văzut o mulțime de degradări vineri în antrenamente. Mă bucur că a funcționat. Am maximizat ceea ce am avut astăzi și acesta este cel mai important lucru. Este un weekend pozitiv pentru noi și asta ne ajută și mental.”

  Mattia Binotto, directorul echipei:

  “Pentru a rezuma weekend-ul, a fost un pas înainte, cel puțin în comparație cu alte curse recente, atât în ceea ce privește rezultatul, cât și nivelul nostru de performanță. Charles a dus o cursă solidă. A fost agresiv după start și apoi a condus o cursă foarte matură pentru cineva care nu are încă 23 de ani. Sebastian nu a reușit să intre în puncte, blocat în trafic în momentele cheie de la start. Am adus câteva mici actualizări aerodinamice la Soci: nimic radical în ceea ce privește performanța, ci un pas în direcția corectă pentru dezvoltarea monopostului. Într-un sezon în care distanțele din mijlocul plutonului sunt foarte mici, nu este nevoie de mult pentru a schimba ordinea. Trebuie să continuăm să mergem bine, începând cu următoarea rundă peste două săptămâni la Nürburgring. “


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss