GP24 Media

LATEST POSTS

Părerea celor de la Ferrari despre cursa de la Sochi

Vizualizări: 9703

Leclerc a fost în plină acțiune la început, lovind partea din spate a monopostului lui Stroll, dar din fericire a scăpat fără daune. De acolo a trecut o lungă perioadă de timp până a urcat în grilă. A venit acasă al șaselea, cel mai bun rezultat al său de la cursa de 70 de ani de la Silverstone. Pentru Vettel a fost ceva mai greu deoarece a început din spate și, în ciuda unor lupte bune roată la roată, a venit din nou acasă în afara punctelor.

Sebastian Vettel, locul 13:

“A fost o cursă cam plictisitoare, deoarece nu aveam multe opțiuni în ceea ce privește strategia. Startul meu, din partea murdară a pistei, nu a fost ideal așa că nu am putut beneficia de accidentele și coliziunile altor persoane. După perioada Safety Car-ului am rămas puțin blocat și m-am străduit să stau aproape de cei din fața mea. Pe la mijlocul cursei, monopostul a fost mai rapid decât în calificări, dar m-am străduit să fac pneurile să reziste, parțial pentru că urmărirea altora nu a ajutat. Am făcut ce am putut astăzi, dar nu am fost suficient de rapid.”

Charles Leclerc, locul 6:

“A fost complicat la început, întrucât am avut un start destul de slab și am pierdut câteva poziții, dar apoi le-am recăpătat imediat și de atunci performanța a fost foarte bună. Ritmul nostru nu a fost deloc rău. Am fost destul de puternici în prima noastră etapă pe pneurile medii și am reușit să mergem mult pe ele și pentru că am acordat o atenție deosebită gestionării lor astăzi, după ce am văzut o mulțime de degradări vineri în antrenamente. Mă bucur că a funcționat. Am maximizat ceea ce am avut astăzi și acesta este cel mai important lucru. Este un weekend pozitiv pentru noi și asta ne ajută și mental.”

Mattia Binotto, directorul echipei:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

“Pentru a rezuma weekend-ul, a fost un pas înainte, cel puțin în comparație cu alte curse recente, atât în ceea ce privește rezultatul, cât și nivelul nostru de performanță. Charles a dus o cursă solidă. A fost agresiv după start și apoi a condus o cursă foarte matură pentru cineva care nu are încă 23 de ani. Sebastian nu a reușit să intre în puncte, blocat în trafic în momentele cheie de la start. Am adus câteva mici actualizări aerodinamice la Soci: nimic radical în ceea ce privește performanța, ci un pas în direcția corectă pentru dezvoltarea monopostului. Într-un sezon în care distanțele din mijlocul plutonului sunt foarte mici, nu este nevoie de mult pentru a schimba ordinea. Trebuie să continuăm să mergem bine, începând cu următoarea rundă peste două săptămâni la Nürburgring. “

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES