Latest Posts

Pandemia lovește din nou Formula 1. Spectacolul nu va ajunge în Monaco, Azerbaijan și Canada?

Vizualizări: 10247

Se pare că pandemia influențează din nou, foarte masiv, calendarul competițional din Formula 1. Monaco, Azerbaijan și Canada, se numără printre Grand Prix-urile care au o șansă foarte mare să fie anulate. Circuitele stradale impun cele mai mari probleme, în ceea ce privește organizarea, din cauza restricțiilor în vigoare.

Primul calendar prezentat de F1, conținea 23 de curse. La puțin după afișarea programului, China a ieșit de pe listă, iar Marele Premiu al Australiei a fost amânat. În locul Chinei, Marele Circ se va întoarce la Imola (unul dintre circuitele adorate de fani). Și acesta nu este sfârșitul modificărilor. Formue1.nl declară că Monaco, Azerbaijan și Canada, vor dispărea din program în 2021.

Din fericire, există deja alternative. La fel ca în sezonul trecut, Istanbul Park, Mugello și Nurburgring, sunt candidatele ideale, pentru a înlocui GP-urile pierdute. În locul liber din calendar (TBC), își va face apariția Portimao.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss