GP24 Media

LATEST POSTS

Pandemia lovește din nou Formula 1. Spectacolul nu va ajunge în Monaco, Azerbaijan și Canada?

Vizualizări: 9840

Se pare că pandemia influențează din nou, foarte masiv, calendarul competițional din Formula 1. Monaco, Azerbaijan și Canada, se numără printre Grand Prix-urile care au o șansă foarte mare să fie anulate. Circuitele stradale impun cele mai mari probleme, în ceea ce privește organizarea, din cauza restricțiilor în vigoare.

Primul calendar prezentat de F1, conținea 23 de curse. La puțin după afișarea programului, China a ieșit de pe listă, iar Marele Premiu al Australiei a fost amânat. În locul Chinei, Marele Circ se va întoarce la Imola (unul dintre circuitele adorate de fani). Și acesta nu este sfârșitul modificărilor. Formue1.nl declară că Monaco, Azerbaijan și Canada, vor dispărea din program în 2021.

Din fericire, există deja alternative. La fel ca în sezonul trecut, Istanbul Park, Mugello și Nurburgring, sunt candidatele ideale, pentru a înlocui GP-urile pierdute. În locul liber din calendar (TBC), își va face apariția Portimao.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES