More

  Latest Posts

  Pandemia lovește din nou Formula 1. Spectacolul nu va ajunge în Monaco, Azerbaijan și Canada?

  Se pare că pandemia influențează din nou, foarte masiv, calendarul competițional din Formula 1. Monaco, Azerbaijan și Canada, se numără printre Grand Prix-urile care au o șansă foarte mare să fie anulate. Circuitele stradale impun cele mai mari probleme, în ceea ce privește organizarea, din cauza restricțiilor în vigoare.

  Primul calendar prezentat de F1, conținea 23 de curse. La puțin după afișarea programului, China a ieșit de pe listă, iar Marele Premiu al Australiei a fost amânat. În locul Chinei, Marele Circ se va întoarce la Imola (unul dintre circuitele adorate de fani). Și acesta nu este sfârșitul modificărilor. Formue1.nl declară că Monaco, Azerbaijan și Canada, vor dispărea din program în 2021.

  Din fericire, există deja alternative. La fel ca în sezonul trecut, Istanbul Park, Mugello și Nurburgring, sunt candidatele ideale, pentru a înlocui GP-urile pierdute. În locul liber din calendar (TBC), își va face apariția Portimao.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss