More

  Latest Posts

  Palomo a surprins rivalii ERC4, Tempestini la jumătatea zilei de duminică pe locul 5.

  Debutantul în FIA ERC4, Óscar Palomo, a încheiat sâmbătă, la Raliul Serras de Fafe – Felgueiras – Cabreira e Boticas, cu un avans surprinzător în clasamentul (ERC4).

  Tânărul spaniol a fost al cincilea după explozia superspecială Fafe de vineri seară, dar l-a depășit pe Roberto Daprà la primul test de viteză pe pietriș de sâmbătă dimineață. Pilotul Renault Clio Rally4, Paulo Soria, i-a smuls pentru scurt timp prima poziție în SS5, dar a suferit o pană și o țeavă de frână spartă pe Vieira do Minho, ceea ce l-a coborât pe locul doi. Ulterior, Soria a alunecat pe locul trei după ce a primit o penalizare de 30 de secunde pentru un check-in întârziat, ceea ce înseamnă că Palomo are un avantaj de 1min 32,9sec față de Andrea Mabellini înainte de ultima etapă de duminică.

  „Astăzi a funcționat foarte bine pentru mine și copilotul meu și sunt foarte fericit”, a zâmbit Palomo. „Mâine este o zi lungă, așa că trebuie să continuăm să muncim și să mergem spre victorie. Ploaia este foarte puternică, iar drumurile sunt dificile, deoarece mașinile Rally2 trag multe pietre pe scenă, dar cred că este o situație bună pentru mine”, a adăugat el.

  Palomo

  Mabellini a avut o pană de cauciuc la 5,5 km de la finalul SS8, dar a terminat cu 24,6 secunde în fața lui Soria, care a păstrat un avans confortabil de 1min 41,1 secunde față de Peugeot-ul lui Ernesto Cunha. Daprà a completat clasamentul la 2min 1,1sec în urma lui, la bordul unui Ford Fiesta.

  Anthony Fotia a avut o ieșire în SS5 care a avariat colțul din dreapta față al Renault Clio Rally4 al său, condus de Toksport WRT. Pneul s-a desprins la întoarcerea sa pentru a se regrupa în Fafe și a fost ulterior descalificat pentru „conducere pe un drum public fără patru roți și pneuri care se rotesc liber”. Joosep Ralf Nõgene s-a retras după ce și-a accidentat Fiesta în SS3. Se așteaptă ca estonianul să repornească duminică.

  Simone Tempestini, pilotul Napoca Rally Academy a încheiat pe locul 5 azi la Rally Serras De Fafe, după o zi teribila din punct de vedere meteo. Simone Tempestini și Sergiu-Sebastian Itu au avut un parcurs bun, oscilând poziția 4 cu 5 in clasamentul general, dar pierzând timp pe ultima proba a zilei.
  Raliul a avut 2 probe anulate, iar ziua de mâine se anunța foarte interesanta, cu Nil Solans care conduce după prima zi și lupta intre Linnamäe, Araújo, Pardo și al nostru Simone Tempestini.

  Tempestini Fafe 2022

  Clasamentul Raliul Serras de Fafe după SS15:

  Palomo

  • Mai multe știri despre Campionatul European de Raliuri ERC găsiți AICI.

  Sursa: FIA ERC

  Photocredit: FIA ERC / Napoca Rally Academy


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss