Latest Posts

Otmar Szafnauer rămâne optimist după testele din Bahrain

Vizualizări: 13042

Aston Martin a fost una dintre echipele cele mai urmărite în testele din Bahrain. Cu Sebastian Vettel, multiplu campion mondial, prezent în cadrul noii structuri și cu Lance Stroll, echipa britanică a avut o evoluție decentă în cele trei zile.

În 2021, Aston Martin își va face revenirea în Formula 1 după șase decenii de absență din campionat. Toate acestea se vor produce cu Sebastian Vettel și Lance Stroll în postura de piloți ai echipei. Pentru acest sezon, echipa condusă de Otmar Szafnauer are ca obiectiv principal clasarea pe podium în clasamentul constructorilor.

De altfel, oficialul american a discutat pe larg despre evoluția noului monopost propus de Aston Martin. “Am pierdut puțin timp în weekend după problemele apărute la monopostul lui Sebastian. Totuși, acesta este doar unul dintre motivele pentru care există ideea de teste.” a declarat Szafnauer.

Echipa britanică a adunat un total de 314 tururi în cele trei zile din Bahrain. “Unul dintre obiectivele noastre a fost să-l ajutăm pe Sebastian să se acomodeze în cadrul echipei. În acest sens am făcut progrese remarcabile. Cât despre Lance, totul a decurs programului stabilit.” a continuat oficialul echipei Aston Martin.

“Grație celor 314 tururi făcute în cele trei zile, am obținut date foarte folositoare la toate capitolele. Vom reveni aici foarte poziționați atunci când vom avea prima cursă la sfârșitul lunii.” a concluzionat Otmar Szafnauer.

După schimbarea de nume și structură, Aston Martin își va face redebutul în Formula 1 în weekend-ul 26-28 martie, cu ocazia Marelui Premiu al Bahrainului, gazda primei etape din campionat.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Aston Martin
Photocredit: Aston Martin
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Aston Martin

Latest Posts

Don't Miss