More

  Latest Posts

  Otmar Szafnauer rămâne optimist după testele din Bahrain

  Aston Martin a fost una dintre echipele cele mai urmărite în testele din Bahrain. Cu Sebastian Vettel, multiplu campion mondial, prezent în cadrul noii structuri și cu Lance Stroll, echipa britanică a avut o evoluție decentă în cele trei zile.

  În 2021, Aston Martin își va face revenirea în Formula 1 după șase decenii de absență din campionat. Toate acestea se vor produce cu Sebastian Vettel și Lance Stroll în postura de piloți ai echipei. Pentru acest sezon, echipa condusă de Otmar Szafnauer are ca obiectiv principal clasarea pe podium în clasamentul constructorilor.

  De altfel, oficialul american a discutat pe larg despre evoluția noului monopost propus de Aston Martin. “Am pierdut puțin timp în weekend după problemele apărute la monopostul lui Sebastian. Totuși, acesta este doar unul dintre motivele pentru care există ideea de teste.” a declarat Szafnauer.

  Echipa britanică a adunat un total de 314 tururi în cele trei zile din Bahrain. “Unul dintre obiectivele noastre a fost să-l ajutăm pe Sebastian să se acomodeze în cadrul echipei. În acest sens am făcut progrese remarcabile. Cât despre Lance, totul a decurs programului stabilit.” a continuat oficialul echipei Aston Martin.

  “Grație celor 314 tururi făcute în cele trei zile, am obținut date foarte folositoare la toate capitolele. Vom reveni aici foarte poziționați atunci când vom avea prima cursă la sfârșitul lunii.” a concluzionat Otmar Szafnauer.

  După schimbarea de nume și structură, Aston Martin își va face redebutul în Formula 1 în weekend-ul 26-28 martie, cu ocazia Marelui Premiu al Bahrainului, gazda primei etape din campionat.

  Sursa: Aston Martin

  Photocredit: Aston Martin


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss