GP24 Media

LATEST POSTS

Otmar Szafnauer rămâne optimist după testele din Bahrain

Vizualizări: 12568

Aston Martin a fost una dintre echipele cele mai urmărite în testele din Bahrain. Cu Sebastian Vettel, multiplu campion mondial, prezent în cadrul noii structuri și cu Lance Stroll, echipa britanică a avut o evoluție decentă în cele trei zile.

În 2021, Aston Martin își va face revenirea în Formula 1 după șase decenii de absență din campionat. Toate acestea se vor produce cu Sebastian Vettel și Lance Stroll în postura de piloți ai echipei. Pentru acest sezon, echipa condusă de Otmar Szafnauer are ca obiectiv principal clasarea pe podium în clasamentul constructorilor.

De altfel, oficialul american a discutat pe larg despre evoluția noului monopost propus de Aston Martin. “Am pierdut puțin timp în weekend după problemele apărute la monopostul lui Sebastian. Totuși, acesta este doar unul dintre motivele pentru care există ideea de teste.” a declarat Szafnauer.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Echipa britanică a adunat un total de 314 tururi în cele trei zile din Bahrain. “Unul dintre obiectivele noastre a fost să-l ajutăm pe Sebastian să se acomodeze în cadrul echipei. În acest sens am făcut progrese remarcabile. Cât despre Lance, totul a decurs programului stabilit.” a continuat oficialul echipei Aston Martin.

“Grație celor 314 tururi făcute în cele trei zile, am obținut date foarte folositoare la toate capitolele. Vom reveni aici foarte poziționați atunci când vom avea prima cursă la sfârșitul lunii.” a concluzionat Otmar Szafnauer.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

După schimbarea de nume și structură, Aston Martin își va face redebutul în Formula 1 în weekend-ul 26-28 martie, cu ocazia Marelui Premiu al Bahrainului, gazda primei etape din campionat.

Sursa: Aston Martin
Photocredit: Aston Martin
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES