More

  Latest Posts

  Østberg face performanță în 2020

  Mads Østberg a devenit campion mondial pentru prima dată datorită victoriei sale din categoria WRC 2 duminică, la ACI Rally Monza. Cursa norvegianului a avut parte de un început tumultos. S-a luptat cu configurarea Citroën-ului său C3 R5 vineri și a încheiat primul tur complet pe cea de-a treia poziție.

  Situația a luat o întorsătură neașteptată sâmbătă dimineață, când liderul Adrien Fourmaux s-a ales cu o pană în timpul testului de viteză Costa Valle Imagna. Østberg deja își depășise rivalul la titlu din acel moment, Pontus Tidemand, și a preluat conducerea. O abordare conservatoare în ultima zi a făcut ca Østberg să câștige categoria cu 25,6s și să ridice trofeul pentru titlu, o distincție pe care a ratat-o cu o poziție anul trecut.

  „Este incredibil, sunt foarte fericit”, a zâmbit Østberg la final. „A fost un weekend atât de dificil, cu atâtea urcușuri și coborâșuri pe tot parcursul anului. Am câștigat campionatul ca subiecți mai slabi și am dezvoltat mașina pe tot parcursul anului – o treabă uimitoare a echipei pentru a se ajunge la acest punct ”, a adăugat el.

  Tidemand a fost dezamăgit că a pierdut victoria, dar a rămas pozitiv în ciuda faptului că s-a ales cu o pană în față dreaptă, în timpul etapei de închidere Wolf Power.

  „Am făcut tot ce am putut și cred că performanța a fost acolo, dar am făcut alegeri proaste în ceea ce privește anvelopele. Sunt fericit că am terminat și a fost foarte distractiv ”, a spus acesta.

  Jan Kopecky a fost cu 57,8s în spatele coechipierului său Fabia, în a treia poziție, după un weekend frustrant, în timp ce pilotul M-Sport Ford Fiesta, Fourmaux, a completat clasamentul. Ritmul de vineri al lui Fourmaux l-a făcut să devină un concurent timpuriu pentru victoria de la Monza. Cu toate acestea, daunele la suspensia din față, după pana de sâmbătă, l-au costat și a încheiat cu 29m20,4s în urma poziției de conducere.

   

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: World Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss