GP24 Media

LATEST POSTS

Ostberg a câștigat a doua speciala și a preluat conducerea Raliului Brașovului

Vizualizări: 17700

 

După ce s-a clasat al doilea pe prima probă, la jumătate de secundă în urma lui Simone Tempestini, Mads Ostberg și-a luat revanșa pe speciala secundă, fiind mai rapid cu 3,6 secunde decât campionul nostru național. Așadar, Ostberg devine lider al clasamentului raliului. Dan Gîrtofan a avut probleme și a pierdut contactul cu vârful clasamentului.

Mads Ostberg a recuperat handicapul de pe prima specială, câștigând PS2 Soars. Pilotul norvegian a parcurs cei 12,35 km ai acestei probe cu timpul de 11:09,2. Simone Tempestini a venit al doilea, “cazând” pe a doua poziție și la general, fiind acum la 3,1 secunde în urma noului lider. Dan Gîrtofan, al treilea pe prima specială, a întâmpinat probleme pe PS2, pierzând peste un minut.

Sebastian Barbu a reușit al treilea timp al probei secunde, devansandu-l la general pe Adrian Răspopa și apropiindu-se la 3,5 secunde de ocupantul celei de-a treia poziții a clasamentului general, ocuapata acum de Bogdan Marișca. Răspopa rămâne al cincelea, în urma să urcând Norbert Maior, ce piloteaza o mașină cu tracțiune față. Bogdan Cuzma nu a reușit să profite prea mult de problemele lui Gîrtofan, pastrandu-și cea de-a șaptea poziție a clasamentului general.

Clasament LIVE

Articol in actualizare

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Program in continuare:

Vineri, 26 Martie 2021

16:04             PS 3 – Făgăraș 2

16:22             PS 4 – Șoarș 2

19:15             PS 5 – Brașov (Noapte)

21:20             Sosire ziua întâi (Piața Sfatului Brașov)

Sâmbătă, 27 Martie 2021

10:00              Start ziua a doua (Piața Sfatului Brașov)

11:08              PS 6 – Babarunca

11:48              Regrupare și service îndepărtat (Muntele Roșu)

13:41              PS 7 – Muntele Roșu

16:19              PS 8 – Poiana Brașov (Power Stage)

16:30              Sosire festivă (Livada Poștei Brașov)

20:00              Festivitatea de premiere (Piața Sfatului Brașov)

 

Comunicat de presă remis de Raliul Brașovului

Sursa: Dan Țerea - Raliul Brașovului
Photocredit: Raliul Brașovului
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES