More

  Latest Posts

  Oscar Piastri consideră că Fernando Alonso s-a întors ca să câștige curse

  Proaspăt admis în academia de juniori a echipei Alpine, Oscar Piastri a vorbit despre revenirea lui Fernando Alonso în Formula 1. Australian, recent încununat campion al Formulei 3, a discutat despre întâlnirea avută în Bahrain cu marele pilot spaniol.

  “Poate că e puțin mai bătrân acum, dar un lucru este cert. Fernando are toate atributele necesare și are aceeași ambiție și determinare ca atunci când câștiga titlurile mondiale. Cu siguranță, nu va fi aici doar pentru a fi la număr. El s-a întors să câștige și să readucă Alpine în fruntea grilei.” a afirmat Piastri.

  În vârstă de doar 19 ani, Oscar Piastri este văzut ca fiind unul din marile talente ale viitorului în cursele de monoposturi. După titlul adjudecat în 2020 în Formula 3, pentru acest sezon, pilotul australian va face pasul în Formula 2, anticamera Formulei 1. De altfel, el a vorbit și despre momentul în care a început să urmărească Formula 1, invocându-l din nou pe Alonso.

  “Am început să urmăresc Formula 1 cu mult după ce a câștigat Fernando Alonso titlurile mondiale. Când am început să vizionez Formula 1, cred că era la Ferrari și se lupta pentru titluri mondiale.” a concluzionat tânărul pilot australian.

  Fernando Alonso va reveni în 2021 în Formula 1 după o pauză de trei ani de zile. Spaniolul are în palmares două titluri mondiale, ambele adjudecate alături de Renault, în 2005 și 2006. Pe lângă cele două coroane mondiale, Alonso are la activ 32 de victorii și 97 de podiumuri.

   

  Sursa: GP News

  Photocredit: iNews


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss