GP24 Media

LATEST POSTS

Oscar Piastri consideră că Fernando Alonso s-a întors ca să câștige curse

Vizualizări: 10535

Proaspăt admis în academia de juniori a echipei Alpine, Oscar Piastri a vorbit despre revenirea lui Fernando Alonso în Formula 1. Australian, recent încununat campion al Formulei 3, a discutat despre întâlnirea avută în Bahrain cu marele pilot spaniol.

“Poate că e puțin mai bătrân acum, dar un lucru este cert. Fernando are toate atributele necesare și are aceeași ambiție și determinare ca atunci când câștiga titlurile mondiale. Cu siguranță, nu va fi aici doar pentru a fi la număr. El s-a întors să câștige și să readucă Alpine în fruntea grilei.” a afirmat Piastri.

În vârstă de doar 19 ani, Oscar Piastri este văzut ca fiind unul din marile talente ale viitorului în cursele de monoposturi. După titlul adjudecat în 2020 în Formula 3, pentru acest sezon, pilotul australian va face pasul în Formula 2, anticamera Formulei 1. De altfel, el a vorbit și despre momentul în care a început să urmărească Formula 1, invocându-l din nou pe Alonso.

“Am început să urmăresc Formula 1 cu mult după ce a câștigat Fernando Alonso titlurile mondiale. Când am început să vizionez Formula 1, cred că era la Ferrari și se lupta pentru titluri mondiale.” a concluzionat tânărul pilot australian.

Fernando Alonso va reveni în 2021 în Formula 1 după o pauză de trei ani de zile. Spaniolul are în palmares două titluri mondiale, ambele adjudecate alături de Renault, în 2005 și 2006. Pe lângă cele două coroane mondiale, Alonso are la activ 32 de victorii și 97 de podiumuri.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GP News
Photocredit: iNews
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES