GP24 Media

LATEST POSTS

Oracle este noul sponsor principal al echipei Red Bull Racing F1

Oracle
Vizualizări: 18900

Gigantul tehnologic american Oracle a devenit sponsorul principal al echipei Red Bull Racing de Formula 1, după retragerea oficială a Honda din acest sport.

Echipa din Milton Keynes va fi cunoscută de acum înainte sub numele de Oracle Red Bull Racing, compania din SUA urmând Infiniti – care a avut contract din 2013 până în 2015 – și Aston Martin, al cărui nume a fost încorporat în perioada 2018-2020. Honda a fost adăugată la sfârșitul numelui echipei doar pentru sezonul 2021. Oracle s-a alăturat pentru prima dată Red Bull în martie anul trecut, în ceea ce a fost anunțat la acea vreme ca un acord pe mai mulți ani și care a fost acum modernizat.

Din 2013, Oracle este, de asemenea, unicul sponsor de titlu al concurenților la Cupa Americii, Echipa SUA, deținută de fondatorul companiei Larry Ellison, care a împărțit anterior rolul cu BMW. Red Bull insistă că utilizarea Oracle Cloud Infrastructure a avut un impact direct asupra campaniei de succes a titlului lui Max Verstappen din 2021, prin creșterea numărului de simulări de strategie rulate de 1000 de ori și prin îmbunătățirea acurateței acestora de 10 ori.

Echipa spune că în acest sezon va avea „utilizare extinsă a Oracle Cloud în cele mai importante domenii de operare ale sale, inclusiv strategie de cursă bazată pe analize, dezvoltare optimizată a motoarelor, instruire a șpiloților bazată pe inteligență artificială și învățare automată și o experiență personalizată pentru fani”. Intenția este de a crește și mai mult puterea de simulare a echipei prin creșterea vitezei sim-urilor și extinderea atât a „volumului, cât și a varietății” datelor care sunt analizate.

Oracle Red Bull Racing

OCI va fi folosit și de Red Bull Powertrains, pe măsură ce se pregătește pentru reglementările din 2026 prin modelarea camerei de ardere a noului său motor. „Oracle Cloud ne-a permis să luăm decizii în ziua cursei care l-au ajutat pe Max Verstappen să câștige campionatul piloților din 2021”, a declarat șeful echipei Christian Horner. „Descoperirea și reacția rapidă la oportunități este crucială pentru succesul nostru pe pistă și în afara ei, iar Oracle este parte integrantă a acestui efort.

„Fiecare element al performanței noastre este determinat de analiza datelor. Având Oracle ca partener principal, arată încrederea pe care o avem în expertiza lor și capacitatea lor de a oferi un adevărat avantaj competitiv.” Echipa intenționează să-și extindă platforma de implicare a fanilor, Red Bull Racing Paddock, care a acordat deja 35.000 de recompense digitale.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Directorul de marketing al Red Bull, Oliver Hughes, a declarat că înțelegerea „ne va permite să ne promovăm ambițiile de implicare a fanilor, un principiu de bază al strategiei noastre de marketing. „Vrem să luăm fanii cu noi în călătoria noastră competitivă în F1, punându-i chiar în centrul acțiunii de curse, iar inovația și tehnologia de clasă mondială Oracle ne vor ajuta să atingem acest obiectiv.”

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES