More

  Latest Posts

  Opt titluri naţionale pentru piloţii de la CS Krepelka Motorsport şi ACS Pro Timiş în sezonul competiţional 2020.

  Şi sezonul competițional 2020 a fost unul rodnic în clasări fruntașe pentru piloții cluburilor CS Krepelka Motorsport şi ACS Pro Timiș în ciuda dificultăților întâmpinate de situația creată de pandemie.

  La campionatele naționale organizate sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, aceștia au obținut opt titluri de campioni ai țării! Cele mai multe – șase – au venit în palmaresul sportiv al așilor volanului de la CS Krepelka Motorsport.

  Alexandru Krepelka a obținut un nou titlu, al treilea consecutiv, la CN de Viteză în Coastă, unde a concurat la clasa N1. Colegul său de club Riccardo Tarabelli a ieșit de două ori campion al României în stagiunea automobilistică încheiată recent. Tot în CNVC, italianul a fost cel mai bun la clasele H2 şi 2 roți motrice.

  Alte trei titluri au fost obținute în Campionatul Naţional de Super Slalom, unde Mihai Alexandrescu s-a impus la clasa A3, iar Mihai Şurubariu a triumfat la clasa M şi la Open.

  De la ACS Pro Timiș s-au evidențiat în acest an Mircea Samuil, campion la raliuri, la clasa NAT 12, şi Alexandru Cristea, în CN de Super Slalom, la clasa juniori.

  „Mulțumim Consiliului Județean Timiș, partenerilor privați Mirko Peroni, de la de la Rossini, Dan Lazăr, de la Ducodan, Cristian Fedor, de la Cooglio-XGC SRL, Leonard Hantig, de la L.C. Electric Plus Sânnicolau Mare, Frank Van Nunen, de la GP24, Florin Diaconescu, de la OPR Asfalt SRL, precum şi tuturor celorlalți colaboratori care sunt alături de noi și ne susțin. Pentru continuarea proiectelor derulate încercăm să atragem cât mai mulți parteneri care înțeleg şi apreciază activitatea sportivă.

  Astfel, alături de partenerii actuali deja consacrați am pus bazele unor colaborări noi. Cristian Corlan, de la Corlan Trans, un mare iubitor de sport, pe lângă activitățile sociale şi medicale în care este implicat în prezent este dispus să ne susțină <<în limita posibilităților>>”, ne-a declarat Alexandru Krepelka.

  Sursa: Alexandru Krepelka

  Photocredit: Krepelka Motorsport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss