Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Ogier: Timpul cu familia a condus la decizia de a continua

  De șapte ori campion mondial, Sébastien Ogier, a dezvăluit mai multe despre gândirea din spatele deciziei sale de a rămâne la Toyota Gazoo Racing în 2021.

  Francezul a intenționat să pună un stop carierei sale stelare la sfârșitul sezonului curent, dar va rămâne acum la producătorul japonez pentru a-și apăra al șaptelea titlu la volanul unui Yaris.

  Familistul Ogier spune că timpul suplimentar de care s-a bucurat acasă anul acesta, ca urmare a pandemiei, va fi echilibrat cu încă o campanie la cel mai înalt nivel al raliului.

  „Anul acesta”, a spus Ogier, „am avut mult timp acasă, mult mai mult decât mă așteptam. Este neprețuit să ai timp să-ți vezi copiii crescând. Și, cumva, s-a echilibrat. Timpul în care trebuia să plec anul acesta nu s-a mai întâmplat și acesta este și motivul deciziei cu familia. A fost mai ușor să spunem că „OK, mai putem face unul, deoarece anul acesta a fost excepțional de liber și am petrecut mult timp acasă ”.

  În ciuda câștigării titlului din acest an, într-un thriller din runda finală la ACI Rally Monza din Italia la începutul acestei luni, Ogier caută să-și păstreze coroana după un sezon mai aglomerat în 2021.

  El a adăugat: „Vreau să-mi închei cariera într-un mod mai frumos și cu un sezon adecvat și de aceea am decis acum să mai rămân pentru încă unul”.

  Împreună cu colegii de la Toyota, Kalle Rovanperä și Takamoto Katsuta, Ogier și-a început pregătirile pentru sezonul viitor cu un test pre-Rallye Monte-Carlo în zona Gap, săptămâna trecută.

   

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: World Rally Championship


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss