Latest Posts

Ogier: Timpul cu familia a condus la decizia de a continua

Vizualizări: 11195

De șapte ori campion mondial, Sébastien Ogier, a dezvăluit mai multe despre gândirea din spatele deciziei sale de a rămâne la Toyota Gazoo Racing în 2021.

Francezul a intenționat să pună un stop carierei sale stelare la sfârșitul sezonului curent, dar va rămâne acum la producătorul japonez pentru a-și apăra al șaptelea titlu la volanul unui Yaris.

Familistul Ogier spune că timpul suplimentar de care s-a bucurat acasă anul acesta, ca urmare a pandemiei, va fi echilibrat cu încă o campanie la cel mai înalt nivel al raliului.

„Anul acesta”, a spus Ogier, „am avut mult timp acasă, mult mai mult decât mă așteptam. Este neprețuit să ai timp să-ți vezi copiii crescând. Și, cumva, s-a echilibrat. Timpul în care trebuia să plec anul acesta nu s-a mai întâmplat și acesta este și motivul deciziei cu familia. A fost mai ușor să spunem că „OK, mai putem face unul, deoarece anul acesta a fost excepțional de liber și am petrecut mult timp acasă ”.

În ciuda câștigării titlului din acest an, într-un thriller din runda finală la ACI Rally Monza din Italia la începutul acestei luni, Ogier caută să-și păstreze coroana după un sezon mai aglomerat în 2021.

El a adăugat: „Vreau să-mi închei cariera într-un mod mai frumos și cu un sezon adecvat și de aceea am decis acum să mai rămân pentru încă unul”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Împreună cu colegii de la Toyota, Kalle Rovanperä și Takamoto Katsuta, Ogier și-a început pregătirile pentru sezonul viitor cu un test pre-Rallye Monte-Carlo în zona Gap, săptămâna trecută.

 

Sursa: World Rally Championship
Photocredit: World Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

World Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss