More

  Latest Posts

  Ogier “învață din greșeli” după un debut dificil în WEC la Sebring.

  Legenda raliurilor Sebastien Ogier “învață din greșeli” după ceea ce a descris ca fiind un debut dificil în Campionatul Mondial de Anduranță cu echipa Richard Mille Racing la Sebring săptămâna trecută.

  Octuplul câștigător al titlului în Campionatul Mondial de Raliuri a recunoscut că s-a luptat cu ORECA-Gibson 07 LMP2 al echipei Signatech la cele 1000 de mile de la Sebring, care s-a clasat pe locul 12 în clasă alături de coechipierii Charles Milesi și Lilou Wadoux. „A fost o provocare, ca să fiu sincer”, a declarat el pentru presei. „M-am luptat puțin în primul stint; nu m-am simțit foarte confortabil în mașină. A fost o cursă dezordonată, din păcate; al doilea a fost mult mai curat”.

  Ogier

  Primul tur al lui Ogier la volanul ORECA a inclus o oprire timpurie pentru pneuri noi, după ce a făcut pană pe partea dreaptă față în acul de păr din virajul 7, precum și un scurt incendiu la frâne. „În virajul 7, cu denivelările, am avut tendința de a forța un pic prea mult frânele; am fost un pic prea agresiv”, a explicat el. „A fost un fel de învățătură pentru mine; cel puțin este o experiență bună și trebuie să învăț din această greșeală”.

  Ogier a declarat că echipa a fost dezamăgită de viteza sa la Sebring. „Am fost puțin în afara ritmului în care ne-am fi dorit să fim”, a spus el. „Chiar și Charles, care este o referință în trecut în această categorie [ca campion în exercițiu cu echipa WRT], nu a putut arăta în acest weekend de ce este capabil. „Trebuie să lucrăm, să analizăm și să vedem unde putem fi mai rapizi”.

  Ogier

  Ogier a recunoscut că are nevoie de mai mult timp în mașină după ce noul echipaj Richard Mille a reușit să efectueze doar trei zile de teste la Paul Ricard înainte de prologul oficial de pre-sezon al WEC, în weekendul dinaintea celor 1000 de mile. Șeful Signatech, Philippe Sinault, a subliniat că Sebring va fi întotdeauna dificil pentru echipa Richard Mille, deoarece toți cei trei piloți sunt noi pe acest circuit.

  „Nu a fost ușor cu o formație de piloți complet nouă la Sebring, știam că startul la Sebring era cel mai rău caz pentru ei”, a declarat Sinault. Ceea ce el a descris ca fiind „probleme logistice” a limitat testele de pre-sezon ale echipajului, dar a promis că piloții Richard Mille vor fi prezenți la Spa pentru runda a doua a WEC, pe 7 mai, în „condiții mai bune”.

  • Mai multe știri despre Campionatului FIA World Endurance Championship (WEC) găsiți AICI.
  Sursa: Motorsport Network
  Photocredit: Getty Images

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Motorsport Network

  Latest Posts

  Don't Miss