Latest Posts

Ogier “învață din greșeli” după un debut dificil în WEC la Sebring.

Vizualizări: 14039

Legenda raliurilor Sebastien Ogier “învață din greșeli” după ceea ce a descris ca fiind un debut dificil în Campionatul Mondial de Anduranță cu echipa Richard Mille Racing la Sebring săptămâna trecută.

Octuplul câștigător al titlului în Campionatul Mondial de Raliuri a recunoscut că s-a luptat cu ORECA-Gibson 07 LMP2 al echipei Signatech la cele 1000 de mile de la Sebring, care s-a clasat pe locul 12 în clasă alături de coechipierii Charles Milesi și Lilou Wadoux. „A fost o provocare, ca să fiu sincer”, a declarat el pentru presei. „M-am luptat puțin în primul stint; nu m-am simțit foarte confortabil în mașină. A fost o cursă dezordonată, din păcate; al doilea a fost mult mai curat”.

Ogier

Primul tur al lui Ogier la volanul ORECA a inclus o oprire timpurie pentru pneuri noi, după ce a făcut pană pe partea dreaptă față în acul de păr din virajul 7, precum și un scurt incendiu la frâne. „În virajul 7, cu denivelările, am avut tendința de a forța un pic prea mult frânele; am fost un pic prea agresiv”, a explicat el. „A fost un fel de învățătură pentru mine; cel puțin este o experiență bună și trebuie să învăț din această greșeală”.

Ogier a declarat că echipa a fost dezamăgită de viteza sa la Sebring. „Am fost puțin în afara ritmului în care ne-am fi dorit să fim”, a spus el. „Chiar și Charles, care este o referință în trecut în această categorie [ca campion în exercițiu cu echipa WRT], nu a putut arăta în acest weekend de ce este capabil. „Trebuie să lucrăm, să analizăm și să vedem unde putem fi mai rapizi”.

Ogier

Ogier a recunoscut că are nevoie de mai mult timp în mașină după ce noul echipaj Richard Mille a reușit să efectueze doar trei zile de teste la Paul Ricard înainte de prologul oficial de pre-sezon al WEC, în weekendul dinaintea celor 1000 de mile. Șeful Signatech, Philippe Sinault, a subliniat că Sebring va fi întotdeauna dificil pentru echipa Richard Mille, deoarece toți cei trei piloți sunt noi pe acest circuit.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Nu a fost ușor cu o formație de piloți complet nouă la Sebring, știam că startul la Sebring era cel mai rău caz pentru ei”, a declarat Sinault. Ceea ce el a descris ca fiind „probleme logistice” a limitat testele de pre-sezon ale echipajului, dar a promis că piloții Richard Mille vor fi prezenți la Spa pentru runda a doua a WEC, pe 7 mai, în „condiții mai bune”.

  • Mai multe știri despre Campionatului FIA World Endurance Championship (WEC) găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss