GP24 Media

LATEST POSTS

Oficialii repară circuitul înainte de antrenamentele de Formula 1 de la Miami.

Oficialii, F1
Vizualizări: 18945

Oficialii Marelui Premiu de la Miami au lucrat peste noapte pentru a repara unele zone minore de deteriorare a suprafeței pistei care au apărut joi.

Principala zonă de îngrijorare este virajul 17, acul de păr din stânga înainte de ultimele viraje care duc la linia dreaptă de start/finisaj. A existat, de asemenea, o problemă cu virajul 7, virajul de stânga care se strânge la stânga, situat lângă infamul de acum faimosul port fals. Joi seară, bucăți mici deteriorate au devenit evidente în virajul 17, la câțiva metri în afara apexului și mai mult sau mai puțin pe linia urmată de roțile exterioare încărcate ale mașinilor de Formula 1.

Oficialii, F1

Pagubele au apărut înainte ca vreo mașină de curse să fi rulat pe circuit, care până acum a fost folosit doar de mașinile de siguranță și medicale, de cursele demonstrative ale supercars, precum și de activitatea camioanelor și a macaralelor asociate cu construcția circuitului și cu tururile cu autobuzul ale pistei. Se crede că zonele cu probleme sunt localizate și nu există motive de îngrijorare cu privire la restul pistei. Lucrările de reparații au fost finalizate vineri dimineață.

Supravegheată de proiectantul de circuite Apex, asfaltarea pistei a necesitat 24.000 de tone de asfalt, care a fost așternut pe 85.000 de metri în eșalon pe trei benzi, pentru o pistă cu o lățime medie de 50 de picioare. Specialistul în asfalt R3 – care a lucrat la numeroase circuite de F1 din întreaga lume – a conceput un amestec format din 60% granit extras din Georgia, din SUA, iar restul fiind piatră de var de proveniență locală din sudul Floridei. Bitumul, care este un amestec vâscos de hidrocarburi, este apoi utilizat pentru a lega agregatele.

Oficialii, F1

După ce a fost așezat, bitumul de suprafață este decapat pentru a textura suprafața, deschizând-o pentru a oferi nivelul de aderență cerut de pneurile Pirelli din F1. FIA a cerut ca asfaltul să fie așternut cu cel puțin 60 de zile înainte de weekendul de cursă, iar acest termen a fost respectat în ciuda faptului că s-a lucrat în preajma multiplelor alte evenimente de pe stadion, inclusiv sfârșitul sezonului de fotbal NFL, un festival de muzică jazz și turneul de tenis Miami Open.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES