More

  Latest Posts

  Oficial: Robert Kubica va reveni în Formula 1 alături de Williams

  Williams au confirmat că Robert Kubica va reveni într-un loc de cursă pentru 2019, la mai bine de 8 ani de la accidentul său din raliuri care a fost pe cale de a îi încheia cariera de motorsport.

  Kubica a fost zvonit ca pretendent la al doilea loc al echipei de ceva vreme, fiind în competiție cu piloți precum Esteban Ocon și Sergey Sirotkin, dar, lucrurile s-au aranjat spre câștigul său, acesta devenind noul coleg al lui George Russell.

  Kubica a fost pilot de rezervă și de testare anul trecut la Williams, iar acum va completa line-up-ul piloților echipei pentru 2019.

  Pilotul Polonez a fost forțaț să părăsească F1 la începutul lui 2011, când a fost implicat într-un accident grav în prima stagiune a raliului Ronde di Andora, unde aproape și-a pierdut antebrațul drept, accidentare care i-ar fi putut termina cariera în motorsport.

  Acesta și-a revenit ulterior, a participat în WRC între 2013 și 2016, dar F1 a fost întotdeauna scopul său. A revenit la fosta echipă, Renault pentru o series de teste, dar pilotul nu a fost pe lista posibilor piloți pentru echipă la acel moment

  În 2018 a ratat locul în fața lui Sirotkin, mulțumindu-se cu un rol de pilot de testare și rezervă pentru an.

  Atât Williams cât și Kubica speră la un început nou în 2019, cu schimbări majore venind în echipa Britanică, în special în departamentul tehnic.

  Foto-credit: Williams F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss