More

  Latest Posts

  Oficial: Lance Stroll va testa în Abu Dhabi alături de Force India F1

  Cei de la Force India au confirmat astăzi că Lance Stroll va împărți mașina cu Sergio Perez în sesiunea de testare de săptămâna viitoare în Abu Dhabi, pavând calea spre anunțul său ca pilot de cursă pentru panterele roz.

  Când vine vorba de Stroll, era de așteptat ca el să se alăture echipei Force India încă de când tatăl său, Lawrence Stroll, a condus un consorțiu care a salvat echipa din administrare printr-o manevră de preluare financiară în August.

  Stroll de atunci a fost văzut alături de Force India în vară, dar și-a completat sezonul alături de Williams, terminând pe locul 18 în clasamentul piloți, cu doar două curse terminate în puncte.

  Canadianul și-a luat ultimul start alături de Williams astăzi, în Marele Premiu de la Abu Dhabi, cu cei de la Force India anunțând la timp scurt după cursă că Stroll se va alătura echipei pentru perioada de două zile de testare pirelli de la Yas Marina Circuit săptămâna viitoare.

  Stroll va testa pentru echipa Marți după-masă și toată ziua de Miercuri la Abu Dhabi, preluând mașina de la Perez care va rula Marți dimineață.

  Force India încă nu au anunțat în mod oficial că Lance Stroll va concura pentru ei la anul.

  Stroll îl va înlocui pe Esteban Ocon la Force India, francezul nu și-a mai găsit locul la nici o altă echipă, așadar va lucra în calitate de pilot de rezervă pentru Mercedes, așteptând o oportunitate de a reveni pe grilă în 2020.

  Foto-credit: Williams F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss