Latest Posts

OFICIAL: Campionatul britanic de raliuri a fost anulat.

Vizualizări: 21551

Campionatul britanic de raliuri a anunțat că sezonul 2020 nu va avea loc. Aceasta urmează anulării Wales Rally GB, care urma să găzduiască două runde de Campionat Britanic de Rally în acest an. Prima serie de raliuri britanice a început în februarie cu Raliul Cambrian, dar din cauza incertitudinii create de pandemia globală COVID-19 nu vor mai fi evenimente în 2020. Raliul Clonakility Park Hotel West Cork, Raliul Corbeau Seats Tendling & Clacton și Raliul Ulster au amânat toate evenimentele până în 2021 din cauza corona virusului.

Directorul de campionat BRC, Iain Campbell, a declarat: „Echipa din spatele Campionatului Britanic de Raliuri a lucrat neobosit cu organizatorii Raliului Renties Ypres, Raliul Armstrong Galloway Hills și Raliul Wales pentru a încheia sezonul Campionatului Britanic 2020”. Din păcate, acum, când Wales Rally GB nu merge înainte, nu este posibil să continuăm cu suficiente evenimente pentru a avea un campionat complet și semnificativ.

„Situația în care Marea Britanie s-a regăsit încă de la mijlocul lunii martie cu pandemia COVID-19 a fost o situație în continuă mișcare și fluidă în ceea ce privește circulația oamenilor, găzduirea evenimentelor și distanțarea socială”.

„Totul s-a întâmplat pe o perioadă destul de scurtă și s-a sperat ca restricțiile să poată fi ridicate în următoarele luni pentru a ne oferi încredere și pentru a avea suficiente etape pentru a avea o concurență adecvată. Cu pierderea evenimentului nostru de rezervă – care reprezintă două etape, am luat decizia de a nu continua campionatul”.

Campbell a declarat că Campionatului Britanic de Raliuri susține pe deplin anularea Wales Rally GB și a mulțumit tuturor partenerilor, concurenților și organizatorilor de evenimente pentru munca grea din această perioadă dificilă.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss