Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  OFICIAL: Campionatul britanic de raliuri a fost anulat.

  Campionatul britanic de raliuri a anunțat că sezonul 2020 nu va avea loc. Aceasta urmează anulării Wales Rally GB, care urma să găzduiască două runde de Campionat Britanic de Rally în acest an. Prima serie de raliuri britanice a început în februarie cu Raliul Cambrian, dar din cauza incertitudinii create de pandemia globală COVID-19 nu vor mai fi evenimente în 2020. Raliul Clonakility Park Hotel West Cork, Raliul Corbeau Seats Tendling & Clacton și Raliul Ulster au amânat toate evenimentele până în 2021 din cauza corona virusului.

  Directorul de campionat BRC, Iain Campbell, a declarat: „Echipa din spatele Campionatului Britanic de Raliuri a lucrat neobosit cu organizatorii Raliului Renties Ypres, Raliul Armstrong Galloway Hills și Raliul Wales pentru a încheia sezonul Campionatului Britanic 2020”. Din păcate, acum, când Wales Rally GB nu merge înainte, nu este posibil să continuăm cu suficiente evenimente pentru a avea un campionat complet și semnificativ.

  „Situația în care Marea Britanie s-a regăsit încă de la mijlocul lunii martie cu pandemia COVID-19 a fost o situație în continuă mișcare și fluidă în ceea ce privește circulația oamenilor, găzduirea evenimentelor și distanțarea socială”.

  „Totul s-a întâmplat pe o perioadă destul de scurtă și s-a sperat ca restricțiile să poată fi ridicate în următoarele luni pentru a ne oferi încredere și pentru a avea suficiente etape pentru a avea o concurență adecvată. Cu pierderea evenimentului nostru de rezervă – care reprezintă două etape, am luat decizia de a nu continua campionatul”.

  Campbell a declarat că Campionatului Britanic de Raliuri susține pe deplin anularea Wales Rally GB și a mulțumit tuturor partenerilor, concurenților și organizatorilor de evenimente pentru munca grea din această perioadă dificilă.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss