Latest Posts

Off Road: rezultatele de la GTC Trophy, etapa a șasea a Campionatului

Vizualizări: 18538

Andy Vișoiu și Constantin Fântână au reușit o nouă victorie mare la Extrem, de data aceasta la GTC Trophy, a șasea etapă din Campionatul Național de Off Road 2019. Evenimentul din Sărata Monteoru a înregistrat un record de concurenți, cu 85 de echipaje.

Pe locul secund în runda de la Buzău s-a clasat echipajul format din Claudiu Peștean și Paul Cioban, astfel că lupta pentru prima poziție la finalul sezonului va continua până în ultima etapă.

În acest moment, Peștean rămâne lider, cu 146 de puncte, fiind urmat de Vișoiu, cu 145, însă acesta din urmă are o etapă în care a absentat. Conform regulamentului, clasamentul final se realizează după sistemul N-3, unde n este numărul total de etape, iar 3 sunt cele mai slabe trei runde punctate ale sezonului, în calcul fiind luate și absențele.

La Open, victoria în GTC Trophy a revenit echipajului Cosmin Jugrin/Ștefan Szekely, care a fost urmat pe podium Octavian Tudor/Liviu Barbu și Sebastian Paraipan/Rareș Bucur.

Off Road: rezultatele de la GTC Trophy, etapa a șasea a Campionatului

Clasa SSV a avut la start 6 echipaje, unde s-a impus echipajul Andrei Ungureanu/Adrian Culea. Clasa Standard A a fost câștigată de Laurențiu Simonca și David Șanta, în timp ce la Standard B s-a impus echipajul Cornel Stan și Mihai Mustea. Echipajul format din Cristian Rațiu și Vlad Murar a reușit să se impună la Standard C.

Off Road: rezultatele de la GTC Trophy, etapa a șasea a Campionatului

Inclusă în regulament din acest sezon, clasa Promo a strâns un număr total de 16 echipaje, un adevărat record pentru acest sezon. Echipajul Octavian Mihai Micu/Maria Chilianu și-a adjudecat victoria. Clasa Hobby, dedicată mașinilor 4×4 și a piloților aflați la început de drum, a avut la rândul ei 9 echipaje, iar pe primul loc s-a clasat echipajul format din Nicolae Theodor Mortasifu și Viorel Ștefan Mortasifu.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

La Trial Extrem s-a impus echipajul Laszlo Csernatony/Claudiu Bucur, în timp ce liderul Marius Cîndescu a încheiat doar pe poziția a noua, fiind detronat după GTC Trophy de Andy Vișoiu, al șaselea în această probă.

Off Road: rezultatele de la GTC Trophy, etapa a șasea a Campionatului

Și la Trial Open s-a înregistrat o victorie surpriză, echipajul format din Sorin Sandu și Adrian Comănescu obținând prima poziție. În absența liderului Teo Vișoiu, Octavian Tudor, al doilea la Buzău, unde l-a avut copilot pe Liviu Barbu, a urcat pe prima poziție în clasamentul general după șase etape.

La Clasele Standard, echipajul Rareș Bucur/David Șanta a câștigat la A, Nicolae Burada/Bogdan Pascu la B, iar Adrian Cernea/Alexandru Tache la C.

Rezultatele complete ale GTC Trophy din proba de Trial sunt disponibile aici.

Rezultatele complete ale GTC Trophy din proba de Trophy sunt disponibile aici.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss