More

  Latest Posts

  Ocon urmărește una dintre „cele mai dificile duminici ale anului” după ce a terminat fără puncte în Rusia

  A pilota alături de un multiplu campion mondial poate fi o provocare, dar vine și cu o mulțime de beneficii, iar Esteban Ocon crede că diferenţele dintre maşina sa şi cea a lui Fernando Alonso la Sochi îi oferă o oportunitate de învățare.

  Deși Ocon a terminat în spatele lui Alonso atât în Zandvoort, cât și în Monza, el era încă în puncte și la un nivel de performanță similar cu cel al echipei sale Alpine, dar Rusia a fost o poveste diferită. Descalificat cu 1,6 secunde în condițiile dificile de sâmbătă, a mers înapoi în cursă și a ajuns pe locul 14.

  “Probabil una dintre cele mai dificile duminici ale anului”, a spus Ocon. „Cred că pozitivul a fost startul și primele două ture, a fost destul de bine. Am câștigat puțin teren la început și am reușit să rămânem într-o poziție bună pentru primele două ture, dar după aceea a fost destul de dificil din punct de vedere al ritmului.

  „Ne-a lipsit destul de mult și am pierdut teren în fața mașinii din față, neputând să atacăm sau să ne apărăm împotriva niciunei dintre ele pentru a fi corecți. Sunt multe lucruri pe care le putem analiza, o mulțime de muncă înainte de a ajunge în Turcia, dar vom găsi ce nu era în regulă la această cursă și ne vom întoarce mai puternici la următoarea.”

  Ocon a fost unul dintre piloţiii care au pierdut în ultimele etape, pe măsură ce a urcat pe locul 10, dar a încercat să rămână în picioare pe măsură ce a început ploaia, punând accentul pe ploaie mai degrabă decât pe intensificarea acesteia.

  „A fost riscant să intru la boxe, dar și riscant să rămân pe circuit, așa cum am făcut noi. Ar fi trebuit să plouă așa cum a făcut-o în primele două ture, așa că pentru primele două ture condițiile au fost similare și apoi ar fi trebuit să se facă o pauză de ploaie, dar de fapt a plouat mai mult. Așa că a fost în mod clar o greșeală și din partea noastră.

  „Așadar, nu a fost cea mai lină cursă din punct de vedere al ritmului, din punct de vedere al deciziilor, de asemenea, în calificare nu am optimizat totul în cele mai bune condiții, așa că există o mulțime de lucruri pe care le putem analiza pentru a le face mai bine în următoarele”.

  Punctul de plecare pentru investigațiile Alpine va fi stabilit în legătură cu Ocon observând că el și Alonso au mers pe căi diferite în Sochi.

  „Mașinile au fost foarte asemănătoare în ceea ce privește instalarea la ultimele trei sau patru curse – cam identice, dar a existat destul de multă abatere la această cursă și nu mai avem aceleași comentarii de la această cursă. Avem câteva idei despre ce ar putea fi și ne uităm să o rezolvăm pentru următoarea cursă.

  „Nu există un motiv special. Mă simt bine la volan, aşa cum m-am simțit şi la Monza sau Zandvoort. Deci, nu există niciun motiv special din partea mea.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss