Latest Posts

Ocon urmărește una dintre „cele mai dificile duminici ale anului” după ce a terminat fără puncte în Rusia

Vizualizări: 10560

A pilota alături de un multiplu campion mondial poate fi o provocare, dar vine și cu o mulțime de beneficii, iar Esteban Ocon crede că diferenţele dintre maşina sa şi cea a lui Fernando Alonso la Sochi îi oferă o oportunitate de învățare.

Deși Ocon a terminat în spatele lui Alonso atât în Zandvoort, cât și în Monza, el era încă în puncte și la un nivel de performanță similar cu cel al echipei sale Alpine, dar Rusia a fost o poveste diferită. Descalificat cu 1,6 secunde în condițiile dificile de sâmbătă, a mers înapoi în cursă și a ajuns pe locul 14.

“Probabil una dintre cele mai dificile duminici ale anului”, a spus Ocon. „Cred că pozitivul a fost startul și primele două ture, a fost destul de bine. Am câștigat puțin teren la început și am reușit să rămânem într-o poziție bună pentru primele două ture, dar după aceea a fost destul de dificil din punct de vedere al ritmului.

„Ne-a lipsit destul de mult și am pierdut teren în fața mașinii din față, neputând să atacăm sau să ne apărăm împotriva niciunei dintre ele pentru a fi corecți. Sunt multe lucruri pe care le putem analiza, o mulțime de muncă înainte de a ajunge în Turcia, dar vom găsi ce nu era în regulă la această cursă și ne vom întoarce mai puternici la următoarea.”

Ocon a fost unul dintre piloţiii care au pierdut în ultimele etape, pe măsură ce a urcat pe locul 10, dar a încercat să rămână în picioare pe măsură ce a început ploaia, punând accentul pe ploaie mai degrabă decât pe intensificarea acesteia.

„A fost riscant să intru la boxe, dar și riscant să rămân pe circuit, așa cum am făcut noi. Ar fi trebuit să plouă așa cum a făcut-o în primele două ture, așa că pentru primele două ture condițiile au fost similare și apoi ar fi trebuit să se facă o pauză de ploaie, dar de fapt a plouat mai mult. Așa că a fost în mod clar o greșeală și din partea noastră.

„Așadar, nu a fost cea mai lină cursă din punct de vedere al ritmului, din punct de vedere al deciziilor, de asemenea, în calificare nu am optimizat totul în cele mai bune condiții, așa că există o mulțime de lucruri pe care le putem analiza pentru a le face mai bine în următoarele”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Ocon urmărește una dintre „cele mai dificile duminici ale anului” după ce a terminat fără puncte în Rusia

Punctul de plecare pentru investigațiile Alpine va fi stabilit în legătură cu Ocon observând că el și Alonso au mers pe căi diferite în Sochi.

„Mașinile au fost foarte asemănătoare în ceea ce privește instalarea la ultimele trei sau patru curse – cam identice, dar a existat destul de multă abatere la această cursă și nu mai avem aceleași comentarii de la această cursă. Avem câteva idei despre ce ar putea fi și ne uităm să o rezolvăm pentru următoarea cursă.

„Nu există un motiv special. Mă simt bine la volan, aşa cum m-am simțit şi la Monza sau Zandvoort. Deci, nu există niciun motiv special din partea mea.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss