More

  Latest Posts

  Ocon și Russell, favoriți pentru a semna cu Mercedes în 2022

   

  Mercedes și-a definitivat de curând locurile pentru 2021. Astfel, aceeași Lewis Hamilton și Valtteri Bottas sunt cei doi care vor concura pentru echipa germană în acest sezon. Cu toate acestea, contractele ambilor piloți vor expira la finele lui 2021.

  Cu noul regulament tehnic ce stă să intre în vigoare la începutul lui 2022, Toto Wolff a vorbit succint despre eventuale schimbări ale piloților în 2022. Totodată, team principalul echipei germane a negat faptul că Hamilton ar fi semnat un contract doar pentru un singur sezon.

  “Motivul pentru care am întârziat atâta cu parafarea înțelegerii a fost lipsa timpului. Am început negocierile chiar înainte de Crăciun. Semnarea unei înțelegeri pe mai multe sezoane e o chestie mai complexă decât o înțelegere pe un an, așa că am decis să semnăm doar pe un sezon și ulterior să discutăm mai multe.” a continuat oficialul austriac.

  Mai departe, Toto Wolff a discutat și despre înlocuitori pentru piloții actuali. El a enumerat două nume, cele ale lui Esteban Ocon și George RussellEsteban Ocon este în al doilea an de contract cu Renault, în timp ce, George Russell este și el în ultimul an la Williams.” a reiterat Woff.

  “Avem destule opțiuni pentru 2022, dar până atunci trebuie să ne concentrăm în a-i sprijini pe Valtteri și Lewis. Vom evolua toată situația la mijlocul sezonului și atunci vom stabili dacă vor fi schimbări în 2022. Acum e prea devreme ca să discutăm despre scenariile pentru 2022.” a încheiat oficialul echipei Mercedes.

  Mercedes i-a păstrat pe Lewis Hamilton și Valtteri Bottas pentru 2021. Echipa germană va ataca cel de-al optulea titlu consecutiv la constructori în acest sezon.

  Sursa: Grand PX News

  Photocredit: Grand PX News


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss