More

  Latest Posts

  Ocon și Russell, favoriți pentru a semna cu Mercedes în 2022

   

  Mercedes și-a definitivat de curând locurile pentru 2021. Astfel, aceeași Lewis Hamilton și Valtteri Bottas sunt cei doi care vor concura pentru echipa germană în acest sezon. Cu toate acestea, contractele ambilor piloți vor expira la finele lui 2021.

  Cu noul regulament tehnic ce stă să intre în vigoare la începutul lui 2022, Toto Wolff a vorbit succint despre eventuale schimbări ale piloților în 2022. Totodată, team principalul echipei germane a negat faptul că Hamilton ar fi semnat un contract doar pentru un singur sezon.

  “Motivul pentru care am întârziat atâta cu parafarea înțelegerii a fost lipsa timpului. Am început negocierile chiar înainte de Crăciun. Semnarea unei înțelegeri pe mai multe sezoane e o chestie mai complexă decât o înțelegere pe un an, așa că am decis să semnăm doar pe un sezon și ulterior să discutăm mai multe.” a continuat oficialul austriac.

  Mai departe, Toto Wolff a discutat și despre înlocuitori pentru piloții actuali. El a enumerat două nume, cele ale lui Esteban Ocon și George RussellEsteban Ocon este în al doilea an de contract cu Renault, în timp ce, George Russell este și el în ultimul an la Williams.” a reiterat Woff.

  “Avem destule opțiuni pentru 2022, dar până atunci trebuie să ne concentrăm în a-i sprijini pe Valtteri și Lewis. Vom evolua toată situația la mijlocul sezonului și atunci vom stabili dacă vor fi schimbări în 2022. Acum e prea devreme ca să discutăm despre scenariile pentru 2022.” a încheiat oficialul echipei Mercedes.

  Mercedes i-a păstrat pe Lewis Hamilton și Valtteri Bottas pentru 2021. Echipa germană va ataca cel de-al optulea titlu consecutiv la constructori în acest sezon.

  Sursa: Grand PX News
  Photocredit: Grand PX News

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Grand PX News

  Latest Posts

  Don't Miss