More

  Latest Posts

  Ocon este bucuros să fie numit: mai bun decât Alonso

  Esteban Ocon a zâmbit fericit când a auzit părerea lui Sergey Sirotkin (pilotul de teste al echipei), în ceea ce privește performanța sa și a lui Alonso, alături de Apine, în 2021. „Va înțelege mai bine echipa și monopostul”, a declarat rusul.

  „Vom vedea, vom vedea”, a răspuns Ocon cu zâmbetul pe buze, când a auzit remarca lui Sirotkin. „Este adevărat că am încheiat într-o formă mai bună, față de cea de la începutul sezonului și vreau să încep campania la fel – în forță. Știu ce-mi trebuie, la ce să mă aștept și voi fi mult mai pregătit, asta este clar.”

  „Fernando va fi un rival pe măsură, iar eu voi da totul, dar în cele din urmă, trebuie să livrăm împreună pentru a ajuta echipa să obțină cât mai multe puncte.”

  Ocon nu este la fel de sigur ca Sirotkin, că îl va învinge pe Alonso, totuși: „Fernando poate lua startul complet pregătit. A făcut multe teste care l-au ajtat să se pregătească, dar are și multă experiență, chiar dacă a fost plecat pentru 2 ani. A continuat să concureze și să se mențină în formă – încă pare să aibă 20 de ani, deci va fi puternic de la primul GP.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss