GP24 Media

LATEST POSTS

Ocon este bucuros să fie numit: mai bun decât Alonso

Vizualizări: 15781

Esteban Ocon a zâmbit fericit când a auzit părerea lui Sergey Sirotkin (pilotul de teste al echipei), în ceea ce privește performanța sa și a lui Alonso, alături de Apine, în 2021. „Va înțelege mai bine echipa și monopostul”, a declarat rusul.

„Vom vedea, vom vedea”, a răspuns Ocon cu zâmbetul pe buze, când a auzit remarca lui Sirotkin. „Este adevărat că am încheiat într-o formă mai bună, față de cea de la începutul sezonului și vreau să încep campania la fel – în forță. Știu ce-mi trebuie, la ce să mă aștept și voi fi mult mai pregătit, asta este clar.”

„Fernando va fi un rival pe măsură, iar eu voi da totul, dar în cele din urmă, trebuie să livrăm împreună pentru a ajuta echipa să obțină cât mai multe puncte.”

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Ocon nu este la fel de sigur ca Sirotkin, că îl va învinge pe Alonso, totuși: „Fernando poate lua startul complet pregătit. A făcut multe teste care l-au ajtat să se pregătească, dar are și multă experiență, chiar dacă a fost plecat pentru 2 ani. A continuat să concureze și să se mențină în formă – încă pare să aibă 20 de ani, deci va fi puternic de la primul GP.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES