Latest Posts

Ocon este bucuros să fie numit: mai bun decât Alonso

Vizualizări: 16629

Esteban Ocon a zâmbit fericit când a auzit părerea lui Sergey Sirotkin (pilotul de teste al echipei), în ceea ce privește performanța sa și a lui Alonso, alături de Apine, în 2021. „Va înțelege mai bine echipa și monopostul”, a declarat rusul.

„Vom vedea, vom vedea”, a răspuns Ocon cu zâmbetul pe buze, când a auzit remarca lui Sirotkin. „Este adevărat că am încheiat într-o formă mai bună, față de cea de la începutul sezonului și vreau să încep campania la fel – în forță. Știu ce-mi trebuie, la ce să mă aștept și voi fi mult mai pregătit, asta este clar.”

„Fernando va fi un rival pe măsură, iar eu voi da totul, dar în cele din urmă, trebuie să livrăm împreună pentru a ajuta echipa să obțină cât mai multe puncte.”

Ocon nu este la fel de sigur ca Sirotkin, că îl va învinge pe Alonso, totuși: „Fernando poate lua startul complet pregătit. A făcut multe teste care l-au ajtat să se pregătească, dar are și multă experiență, chiar dacă a fost plecat pentru 2 ani. A continuat să concureze și să se mențină în formă – încă pare să aibă 20 de ani, deci va fi puternic de la primul GP.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss