Latest Posts

Ocon descalificat din Marele Premiu al Statelor Unite pentru depășirea debitului de combustibil

Vizualizări: 12161

Esteban Ocon a fost descalificat de la Marele Premiu al Statelor Unite pentru că a depășit limita debitului de combustibil în primul tur al cursei.

Pilotul Racing Point Force India s-a luptat până pe locul 8 la COTA, terminând în spatele celor doi piloți Renault în lupta de la mijlocul clasamentului, dar a fost eliminat din rezultatele finale după ce s-a descoperit că ar fi depășit limita legală de debit de combustibil în turul prim al cursei.

Ca rezultat, Kevin Magnussen a urcat pe locul 8, dar pilotul Haas a fost și el eliminat din clasificarea cursei din cauza unei infracțiuni în legătură cu cantitatea totală de combustibil în Austin.

Așadar, Sergio Perez urcă pe 8 în clasament, Brendon Hartley pe 9 și Marcus Ericsson pe 10. Puncte importante fiind primite cu brațele deschise atât de Sauber cât și de Toro Rosso la acest moment.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss