Latest Posts

Ocon: Descalificarea „stupidă” de la COTA „cel mai rău sentiment posibil”

Vizualizări: 10060

Esteban Ocon a descris descalificarea sa de la Marele Premiu al Statelor Unite ca fiind „cel mai rău sentiment posibil” după ce și-a pierdut cele mai recente puncte câștigate.

Ocon a declarat că descalificarea sa din Marele Premiu al Statelor unite a fost „stupidă”.

Pilotul Force India a terminat pe locul 8 la Circuit of the Americas dar a fost exclus din rezultatul final al cursei după ce a fost descoperit că acesta a depășit limita legală de combustibil în primul tur al cursei de duminică.

„Stewarzii au verificat dovezile de telemetrie, și au descoperit că limita de masă de carburant a depășit limita de 100kg/hr în primul tur al cursei.”

Ocon a apelat la social media pentru a își revărsa frustrările.

„Am tras tare toată cursa, am câștigat puncte importante, să fiu descalificat la sfârșit pentru un motiv atât de stupid evocă probabil cel mai rău sentiment posibil.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Greșeala noastră, oricum, nu renunțăm în nici un caz!”

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss