GP24 Media

LATEST POSTS

Ocon – „Brazilia a fost un mega efort de echipă”, spune deoarece Alpine păstrează conducerea constructorilor în faţa AlphaTauri

Ocon
Vizualizări: 11338

Fernando Alonso și Esteban Ocon și-au arătat dorința de a lucra împreună pentru a încerca să învingă AlphaTauri cu un efort de echipă în Brazilia.

Pierre Gasly s-a calificat pe locul cinci vineri, dar a alunecat înapoi în Sprint și a plecat de pe locul șapte, direct în fața lui Ocon, cu cele două echipe la egalitate de puncte în campionatul constructorilor.

Alonso a trebuit să înceapă de pe locul 12 după un eveniment de Sprint dificil, dar a avut ritmul să urce și să termine pe locul nouă în spatele coechipierului său.

„Mașina a fost foarte rapidă în condiții de cursă”, a spus Alonso. „Am simțit acest lucru deja în FP2 și în cursa de Sprint. Nu știu de ce, dar mașina s-a simțit mult mai bine la combustibil și la ritmul de cursă ridicat, așa că nu am fost super la start și la repornire, am pierdut un loc cu [Lance] Stroll care a compromis prima parte a cursei, dar l-am depășit pe Stroll și a prins mașinile din față.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Apoi am avut din nou ghinion cu Virtual Safety Car-ul pentru că nu am putut opri ambele mașini împreună, așa că a trebuit să rămân afară și am pierdut puțin teren acolo. Dar ne-am mai revenit o dată și apoi am încercat să ne apărăm de Gasly, nu s-a putut dar am încercat, iar până la urmă a fost ținta să finalizăm cu ambele mașini în puncte, am reușit, ne-am menținut pe locul cinci la constructori și mergem din nou.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Lupta cu Gasly este cea pe care s-a concentrat Alonso, spunând că a rămas de bunăvoie în spatele lui Ocon după ce a prins-o pe sora Alpine pentru a încerca să țină AlphaTauri la distanță.

„Mi-au spus timpul pe tur și știam că sunt foarte rapid, dar am fost foarte rapid şi în Sprint și am avut acel start groaznic. Și am fost foarte rapid și în Mexic, așa că nu știu de ce mașina mea sau configurarea funcționează foarte bine duminica, și chiar și cu dificultățile cu Stroll și Virtual Safety Car, de asemenea, am putut să prind mașinile în față.

„Nu-ți vei ataca niciodată coechipierul, probabil, pentru că trebuie să alergi foarte aproape de cealaltă mașină și vei deteriora cauciucurile, așa că nu vrei să te pui în acea situație. Poate că la începutul anului poți încerca, dar acum vrem să luăm puncte cu ambele mașini. Aceasta este puterea noastră ca echipă. Ne luptăm cu un AlphaTauri foarte rapid, dar ei au o mașină și noi avem două, așa că nu putem face nimic cu noi înșine.”

Și Ocon l-a recunoscut pe Alonso jucând jocul în echipă, în timp ce perechea a terminat pe locul opt și pe locul nou pentru a egala scorul lui Gasly, ceea ce spune el arată cât de mult doresc cei doi piloți să ajute echipa, mai degrabă decât să maximizeze rezultatele individuale.

„Se simte bine, a fost un mega efort de echipă”, a spus Ocon. „Tot ce am făcut în cursă, marile lupte până la final și am împins tactica echipei până la limita supremă. Din păcate, nu a fost suficient să-l ținem pe Gasly în urmă, dar cred că a fost o cursă foarte pozitivă pentru amândoi și am arătat cât de mult dorim să menținem locul cinci în constructori cu acea cursă.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES