More

  Latest Posts

  Ocon a evoluat, dar încă mai trebuie să corecteze “micile greșeli”-Abiteboul

  Directorul echipei Renault (viitoare Alpine), Cyril Abiteboul, spune că este mulțumit de performanța lui Esteban Ocon, de la întoarcerea în F1, deși se află în urma coechipierului său, Daniel Ricciardo. După 11 curse parcurse, dintr-un total de 17 confirmate pentru acest sezon, Ocon se află pe locul 12 în clasament, cu 36 de puncte, în timp ce, Ricciardo, a adunat 78 de puncte.

  Abiteboul consideră că Ocon a avut o evoluție bună, în ultimele curse, deși asta nu s-a reflectat în rezultate, deoarece a trebuit să abandoneze, în 2, din ultimele 3 etape, din cauza unor probleme mecanice.

  „Trebuie să facă în continuare, ce a făcut în ultimele curse, chiar dacă monopostul nu l-a ajutat”, a spus Abiteboul.

  O problemă hidraulică l-a lăsat pe Ocon pe din afară, la Nurburgring, în timp ce în GP-ul Toscanei, frânele s-au supraîncălzit.

  „Încă nu știm clar ce s-a întâmplat cu frânele atunci. Dar ca să clarific, începând cu Monza, Esteban și-a revenit. Trebuie să fie pragmatic în această situație. Nu e un dezastru. Sincer, dacă ar fi să adaugi punctele pierdute din cauza defecțiunilor de pe monopost, ar ajunge aproape de Daniel”, a spus Abiteboul.

  „Dar, în orice caz, aici Vorbim de Daniel Ricciardo. Esteban nu a mai avut un coechipier atât de puternic. Au fost bunicei, Perez a fost puternic, da cred că Daniel e mai bun.”

  „Esteban trebuie să fie mai pragmatic și să își impună niște ținte clare. Totuși să ne uităm la performanța lui actuală, nu ar trebui să îi fie rușine cu ea. Ar trebui să îi crească încrederea în sine și răbdarea- în unele situații.”

  „Ca mulți alti piloți tineri, este nerăbdător să se afirme, iar din asta, rezultă mici greșeli. Dar nu am nicio grijă, știu că se poate rezolva, cu ajutorul echipei și a oamenilor de lângă el.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss