Latest Posts

Ocon a evoluat, dar încă mai trebuie să corecteze “micile greșeli”-Abiteboul

Vizualizări: 9817

Directorul echipei Renault (viitoare Alpine), Cyril Abiteboul, spune că este mulțumit de performanța lui Esteban Ocon, de la întoarcerea în F1, deși se află în urma coechipierului său, Daniel Ricciardo. După 11 curse parcurse, dintr-un total de 17 confirmate pentru acest sezon, Ocon se află pe locul 12 în clasament, cu 36 de puncte, în timp ce, Ricciardo, a adunat 78 de puncte.

Abiteboul consideră că Ocon a avut o evoluție bună, în ultimele curse, deși asta nu s-a reflectat în rezultate, deoarece a trebuit să abandoneze, în 2, din ultimele 3 etape, din cauza unor probleme mecanice.

„Trebuie să facă în continuare, ce a făcut în ultimele curse, chiar dacă monopostul nu l-a ajutat”, a spus Abiteboul.

O problemă hidraulică l-a lăsat pe Ocon pe din afară, la Nurburgring, în timp ce în GP-ul Toscanei, frânele s-au supraîncălzit.

„Încă nu știm clar ce s-a întâmplat cu frânele atunci. Dar ca să clarific, începând cu Monza, Esteban și-a revenit. Trebuie să fie pragmatic în această situație. Nu e un dezastru. Sincer, dacă ar fi să adaugi punctele pierdute din cauza defecțiunilor de pe monopost, ar ajunge aproape de Daniel”, a spus Abiteboul.

„Dar, în orice caz, aici Vorbim de Daniel Ricciardo. Esteban nu a mai avut un coechipier atât de puternic. Au fost bunicei, Perez a fost puternic, da cred că Daniel e mai bun.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Esteban trebuie să fie mai pragmatic și să își impună niște ținte clare. Totuși să ne uităm la performanța lui actuală, nu ar trebui să îi fie rușine cu ea. Ar trebui să îi crească încrederea în sine și răbdarea- în unele situații.”

„Ca mulți alti piloți tineri, este nerăbdător să se afirme, iar din asta, rezultă mici greșeli. Dar nu am nicio grijă, știu că se poate rezolva, cu ajutorul echipei și a oamenilor de lângă el.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss