More

  Latest Posts

  „Oamenii care au reasfaltat Istanbul Park ar trebui să primească o medalie” – Marko

  Dr Helmut Marko consideră că responsabilii pentru reasfaltarea Istanbul Park ar trebui să fie premiați. Grand Prix-ul Turciei, a revenit în Formula 1, după o absență de 9 ani, ca parte a calendarului competițional modificat, în urma pandemiei.

  Istanbul Park a fost mereu printre circuitele favorite ale fanilor, chiar și a piloților, dar în 2020, pista a primit un nou strat de asfalt, înaintea etapei și de acolo a pornit toată acțiunea. Asfaltul nou avea zero aderență, piloții spunând că se simt de parcă ar conduce pe gheață, și ca și cum nu ar fi fost de ajuns, a și plouat.

  Lance Stroll a profitat de condițiile dificile și a obținut primul pole din carieră, sâmbăta, iar duminică, Sir Lewis Hamilton a oferit un adevărat masterclass, când a obținut victoria și titlul cu numărul 7, după ce a început cursa pe poziția a 6-a.

  În cele din urmă, GP-ul Turciei a fost cotat printre cele mai populare curse din 2020 și va rămâne în istorie, după spectacolul pe care l-a oferit, așadar Marko îi apreciază pe cei care au făcut totul posibil: „Aș vrea să mai menționez ceva: oamenii care au reasfaltat Istanbul Park, ar trebui să primească o medalie.”

  Sursa: Formula 1 World Championship
  Photocredit: Formula 1 World Championship

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Formula 1 World Championship

  Latest Posts

  Don't Miss