More

  Latest Posts

  „Oamenii care au reasfaltat Istanbul Park ar trebui să primească o medalie” – Marko

  Dr Helmut Marko consideră că responsabilii pentru reasfaltarea Istanbul Park ar trebui să fie premiați. Grand Prix-ul Turciei, a revenit în Formula 1, după o absență de 9 ani, ca parte a calendarului competițional modificat, în urma pandemiei.

  Istanbul Park a fost mereu printre circuitele favorite ale fanilor, chiar și a piloților, dar în 2020, pista a primit un nou strat de asfalt, înaintea etapei și de acolo a pornit toată acțiunea. Asfaltul nou avea zero aderență, piloții spunând că se simt de parcă ar conduce pe gheață, și ca și cum nu ar fi fost de ajuns, a și plouat.

  Lance Stroll a profitat de condițiile dificile și a obținut primul pole din carieră, sâmbăta, iar duminică, Sir Lewis Hamilton a oferit un adevărat masterclass, când a obținut victoria și titlul cu numărul 7, după ce a început cursa pe poziția a 6-a.

  În cele din urmă, GP-ul Turciei a fost cotat printre cele mai populare curse din 2020 și va rămâne în istorie, după spectacolul pe care l-a oferit, așadar Marko îi apreciază pe cei care au făcut totul posibil: „Aș vrea să mai menționez ceva: oamenii care au reasfaltat Istanbul Park, ar trebui să primească o medalie.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss