GP24 Media

LATEST POSTS

„Oamenii care au reasfaltat Istanbul Park ar trebui să primească o medalie” – Marko

Vizualizări: 15521

Dr Helmut Marko consideră că responsabilii pentru reasfaltarea Istanbul Park ar trebui să fie premiați. Grand Prix-ul Turciei, a revenit în Formula 1, după o absență de 9 ani, ca parte a calendarului competițional modificat, în urma pandemiei.

Istanbul Park a fost mereu printre circuitele favorite ale fanilor, chiar și a piloților, dar în 2020, pista a primit un nou strat de asfalt, înaintea etapei și de acolo a pornit toată acțiunea. Asfaltul nou avea zero aderență, piloții spunând că se simt de parcă ar conduce pe gheață, și ca și cum nu ar fi fost de ajuns, a și plouat.

Lance Stroll a profitat de condițiile dificile și a obținut primul pole din carieră, sâmbăta, iar duminică, Sir Lewis Hamilton a oferit un adevărat masterclass, când a obținut victoria și titlul cu numărul 7, după ce a început cursa pe poziția a 6-a.

În cele din urmă, GP-ul Turciei a fost cotat printre cele mai populare curse din 2020 și va rămâne în istorie, după spectacolul pe care l-a oferit, așadar Marko îi apreciază pe cei care au făcut totul posibil: „Aș vrea să mai menționez ceva: oamenii care au reasfaltat Istanbul Park, ar trebui să primească o medalie.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES