More

  Latest Posts

  O zi excelentă pentru Jacopo Hosiuc, pilotul GP24

  Rezumatul primei zile din CIV PreMoto3 de Jacopo Hosciuc.

  La primul start la clasa PreMoto3 din cadrul campionatului italian de motociclism viteză (CIV), Jacopo Hosciuc a arătat o adaptabilitate extraordinară. Mutarea la PreMoto3 a fost un pas logic după titlul de vicecampion obținut la clasa 125 cmc cu motoare în patru timpi.

  După o sesiune de calificări foarte tensionată în care Jacopo a incercat să obțină un loc cât mai bun pe grila de start, el a reușit să se claseze in linia a doua a grilei de start. Tanarul pilot român a incercat un asalt către prima linie a grilei de start, dar, efortul său a fost sortit eșecului. Programul de dimineață a adus cateva probleme de aderență, de care Jacopo s-a plâns pe parcursul întregii sesiuni.

  Cel mai bun tur cronometrat din calificări a fost 1:50.36. “Nu am putut forța, pneul spate avea tendința să derapeze.” a declarat Jacopo imediat după calificări.

  A urmat apoi o cursă electrizantă pentru tânărul pilot român.

  La prima participare într-o întrecere a clasei PreMoto3, Jacopo ia un start excepțional si urcă până pe locul secund. Dupa primele sase tururi, Jacopo se regasea al patrulea la bătălia pentru un loc pe podium. Din acel moment, începe spectacolul pe pistă.

  Farioli cade in virajul Del Carro. Jacopo scapa la limită de căzătură și l-a prins din urmă pe Cangelosi. Ultimul tur a fost apogeul spectacolului tinerilor piloți din PreMoto3. Jacopo a rezistat atacurilor lui Bianchi și Margarito și a încheiat pe locul al treilea, la doar o fracțiune de secundă în spatele lui Davide Cangelosi, clasat al doilea.

  • Source: Jacopo Hosciuc
  • Photocredit: Academy GP
  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss