More

  Latest Posts

  O zi excelentă pentru Jacopo Hosiuc, pilotul GP24

  Rezumatul primei zile din CIV PreMoto3 de Jacopo Hosciuc.

  La primul start la clasa PreMoto3 din cadrul campionatului italian de motociclism viteză (CIV), Jacopo Hosciuc a arătat o adaptabilitate extraordinară. Mutarea la PreMoto3 a fost un pas logic după titlul de vicecampion obținut la clasa 125 cmc cu motoare în patru timpi.

  După o sesiune de calificări foarte tensionată în care Jacopo a incercat să obțină un loc cât mai bun pe grila de start, el a reușit să se claseze in linia a doua a grilei de start. Tanarul pilot român a incercat un asalt către prima linie a grilei de start, dar, efortul său a fost sortit eșecului. Programul de dimineață a adus cateva probleme de aderență, de care Jacopo s-a plâns pe parcursul întregii sesiuni.

  Jacopo Quali

  Cel mai bun tur cronometrat din calificări a fost 1:50.36. “Nu am putut forța, pneul spate avea tendința să derapeze.” a declarat Jacopo imediat după calificări.

  A urmat apoi o cursă electrizantă pentru tânărul pilot român.

  La prima participare într-o întrecere a clasei PreMoto3, Jacopo ia un start excepțional si urcă până pe locul secund. Dupa primele sase tururi, Jacopo se regasea al patrulea la bătălia pentru un loc pe podium. Din acel moment, începe spectacolul pe pistă.

  Jacopo Race 3

  Farioli cade in virajul Del Carro. Jacopo scapa la limită de căzătură și l-a prins din urmă pe Cangelosi. Ultimul tur a fost apogeul spectacolului tinerilor piloți din PreMoto3. Jacopo a rezistat atacurilor lui Bianchi și Margarito și a încheiat pe locul al treilea, la doar o fracțiune de secundă în spatele lui Davide Cangelosi, clasat al doilea.

  Jacopo Podium 1

  • Source: Jacopo Hosciuc
  • Photocredit: Academy GP

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss