GP24 Media

LATEST POSTS

„O poveste cool”-Lupta pentru titlu dintre Quartararo și Mir

Vizualizări: 13453

Fabio Quartararo crede că, faptul că se luptă pentru titlu cu fostul său coechipier din Moto3-Joan Mir, este „o poveste cool”. Cei doi au împărțit garajul celor de la Leopard în 2016. În timp ce Mir a obținut prima victorie și a luat titlul în 2017, Quartararo s-a chinuit să mențină o formă bună, după 2 ani fară un podium, până când a câștigat GP-ul Catalan, în 2018.

Acum piloții sunt despărțiți, în campionat, de doar 8 puncte, fiind în fruntea clasamentului, după ce Quartararo (Petronas SRT), l-a întrecut din nou pe Mir (Suzuki), în Barcelona.

„Cu siguranță suntem într-o formă mult mai bună acum, decât în acel an, care pentru mine, a fost un dezastru. Ce e de-a dreptul minunat, este că ne păstrăm relația frumoasă de atunci, iar acum suntem primii 2 în campionat”, a spus Quartararo.

„Anul trecut am fost boboci, iar în 2020 ne luptăm pentru titlu, deci cred că e o poveste cool”, a mai adăugat francezul.

Mir este în asentimentul lui Fabio și spune că e „frumos” că sunt în fruntea plutonului împreună, cu doar 6 etape de parcurs, până la final: „E frumos. Îmi amintesc acel an foarte bine, nu a fost ușor pentru noi. Atunci am debutat în campionat și pentru jumătate de sezon, ne-am chinuit. După au revenit lucrurile pe un făgaș normal și la final, parcă nu a fost un an atât de rău.”

„E super că acum ne luptăm pentru titlu, chiar mă bucur.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Quartararo a obținut 3 victorii în 2020, în timp ce Mir nu a reușit încă să câștige, dar s-a clasat pe podium de 4 ori.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES