More

  Latest Posts

  „O poveste cool”-Lupta pentru titlu dintre Quartararo și Mir

  Fabio Quartararo crede că, faptul că se luptă pentru titlu cu fostul său coechipier din Moto3-Joan Mir, este „o poveste cool”. Cei doi au împărțit garajul celor de la Leopard în 2016. În timp ce Mir a obținut prima victorie și a luat titlul în 2017, Quartararo s-a chinuit să mențină o formă bună, după 2 ani fară un podium, până când a câștigat GP-ul Catalan, în 2018.

  Acum piloții sunt despărțiți, în campionat, de doar 8 puncte, fiind în fruntea clasamentului, după ce Quartararo (Petronas SRT), l-a întrecut din nou pe Mir (Suzuki), în Barcelona.

  „Cu siguranță suntem într-o formă mult mai bună acum, decât în acel an, care pentru mine, a fost un dezastru. Ce e de-a dreptul minunat, este că ne păstrăm relația frumoasă de atunci, iar acum suntem primii 2 în campionat”, a spus Quartararo.

  „Anul trecut am fost boboci, iar în 2020 ne luptăm pentru titlu, deci cred că e o poveste cool”, a mai adăugat francezul.

  Mir este în asentimentul lui Fabio și spune că e „frumos” că sunt în fruntea plutonului împreună, cu doar 6 etape de parcurs, până la final: „E frumos. Îmi amintesc acel an foarte bine, nu a fost ușor pentru noi. Atunci am debutat în campionat și pentru jumătate de sezon, ne-am chinuit. După au revenit lucrurile pe un făgaș normal și la final, parcă nu a fost un an atât de rău.”

  „E super că acum ne luptăm pentru titlu, chiar mă bucur.”

  Quartararo a obținut 3 victorii în 2020, în timp ce Mir nu a reușit încă să câștige, dar s-a clasat pe podium de 4 ori.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss