More

  Latest Posts

  O nouă generație de stele la volan Campionatul Național de Super Slalom (CNSS) Etapa I – Cupa CTPark

  Campionatul Național de Super Slalom, Cupa CTPark, a debutat în forță în acest weekend în parcarea CTPark din Bolintin Deal, strada DC 147, CTP Bucharest West KM 23.

  Organizatorul, GT Auto Club Sportiv, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, și gazda evenimentului, CTP Bucharest West, au stabilit un nou record de participare, dând startul de nu mai puțin de 95 de de ori în probele de măiestrie la volan, contra cronometru.

  Această ediție a fost nu doar bogată, ci și extrem de diversă. Grupa feminină a numărat nu mai puțin de 7 participante, care au intrat în finală într-o cursă extrem de disputată, luptându-se pe sutimi de secundă.

  CNSS este și o pepinieră pentru tinere talente, pentru că permite participarea juniorilor începând cu 8 ani. Mulți dintre ei duc mai departe o bogată tradiție de familie. Revelația zilei a fost Ema Băciucă, o șoferiță de numai 8 ani, cea mai tânără din istoria competiției și fiică de pilot de off-road. Că vârsta nu contează a demonstrat-o și Mihai Alexandrescu, care la 66 de ani a obținut locul I la grupa A3 și locul IV în clasamentul general.

  Rezultate excepționale a avut și familia Mateescu, Filip (fiul) adjudecându-și cupa grupei Juniori 1 și Mihai (tatăl) pe cea a grupei A1. Deși concursul s-a desfășurat fără spectatori, ca măsură de prevenire a răspândirii noului coronavirus, titul  „Best Show”, i-a revenit lui Pavel Iulian din Brăila, un abonat al acestui titlu.

  Campionatul Național de Super Slalom este o competiție care încurajează talentul, dar și atenția și responsabilitatea la volan, și este deschisă oricui. Participă atât mașini de stradă, de la cele mai modeste, cât și mașini de curse pregătite special, cu motoare foarte puternice – toate departajate pe grupe și clase, pentru a da șanse echitabile tuturor concurenților.

  Câștigătorii etapei, pe grupe și clase:

  – A1, locul 1 – Mihai Mateescu

  – A2, locul 1 – Mihai Șurubariu

  – A3, locul 1 – Mihai Alexandrescu

  – A4, locul 1 – Vlad George Hâncu

  – A5, locul 1 – Vlad Soare

  – D1, locul 1 – Daniel Crăciun

  – D2, locul 1 – Bogdan Anghelea

  – Juniori 1, locul 1 – Filip Mateescu

  – Juniori 2, locul 1 – Sebastian Scîrlet

  – Modificate, locul 1 – Teodor Ghiold

  – Femina, locul 1 – Monica Andra Popescu

  Primii trei clasați OPEN:

  – Open, locul 1 – Teodor Ghiold, Locul 2 – Mihai Șurubariu, Locul 3 – Vlad George Hâncu

  – Best TIME – Teodor Ghiold

  – Best SHOW  – Pavel Iulian

  La echipe, a ieșit învigătoare AMI RACING, urmată de VP RACING și GCO MOTORSPORT. Gazda evenimentului s-a întrecut pe sine, stabilind un nou standard de ținută pentru concurs, prin asigurarea unui teren generos, în vecinătatea depozitelor sale CTP Bucharest West KM 23, prin calitățile descrise pe larg mai sus, prin participarea la amenajare și balizare, prin paza permanentă și grija pentru participanți, care au avut la dispoziție apă de băut și toalete ecologice. Parteneriatul dintre organizatorii GT Auto Club Sportiv și CTPark Bucharest West, cel mai mare dezvoltator de parcuri logistice din România, definit prin profesionalism și bună comunicare, a fost făcut, spun managerii companiei, pentru susținerea automobilismului românesc, dar și pentru comunitatea locală.

  GT Auto Club Sportiv, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv desfășoară Campionatele de Îndemânare Auto începând cu anul 2011 și reunește piloți din toată țara, bine pregătiți, devotați culturii competiționale, bazate pe fairplay. Competiția de îndemânare auto se adresează în mod egal piloților profesioniști și amatorilor care vor să își dezvolte abilitățile în automobilism, cu respect pentru noțiunea de siguranță la volan.Mulțumim gazdei, CTPark Bucharest West, partenerilor: Federației Române de Automobilism Sportiv, ISU și sponsorilor noștri: P1, Autozone-Vianor, Angelli, Tegee International, Omega Motorsport, precum și piloților, spectatorilor și tuturor celor care ne susțin în activitatea noastră.

  Galerie foto: Arhiva personala Teodor Ghiold, Adiel Stan

   

  Sursa: http://gp24.ro
  Photocredit: http://gp24.ro

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  http://gp24.ro

  Latest Posts

  Don't Miss