More

  Latest Posts

  O nouă etapă ROTAC la orizont.

  După o primă etapă de succes, Campionatul Național de Time Attack ROTAC revine pe deja cunoscutul MotorPark România, dar de această dată, piloții vor parcurge circuitul în sens invers oferindu-le o nouă provocare concurenților înscriși în competiție.

  Parcurgerea în sens invers a circuitului nu este o noutate pentru ROTAC, în trecut având loc etape în aceeași configurație. Dar provocarea cea mai mare a piloților este adaptabilitatea la abordarea virajelor care în sens normal se puteau lua flatout, iar acum sportivii vor trebui să își calculeze stilul de pilotaj pentru a ataca virajele în sensul opus al pistei și în plus, ei trebuie să fie și eficienți în lupta cu timpul, orice greșeală aducând secunde în plus la timpul lor final.

  Rotac

  Lista de înscrieri este deja una încărcată, mai ales la clasele Pocket Rocket, acolo unde găsim 16 piloți și cu siguranță vom avea o cursă de sprint pe cinste. Nume precum Valentin Crețu, Denis Constantin Mihai, Patricia Sârbu Mărculeț, Cabral Ibacka, Cristian Deaconu, Radu Ariciu, cât și restul celor înscriși sunt pregătiți să ofere un spectacol desăvârșit pe circuit în lupta lor contratimp. Un alt nume notabil ce revine în ROTAC este Alexandru Daianu, pilotul din Târgu Jiu aducând la start, o premieră pentru motorsportul românesc. Acesta va concura pe un Peugeot 407 STCC adus din Suedia, mașină ce a participat în Campionatul Suedez de Turisme.

  Totodată la această rundă de ROTAC concurența din mai toate clasele de concurs anunță noi recorduri pe circuitul din Ialomița, iar astfel, vă așteptăm la circuit să vedeți acțiunea sau din spatele ecranelor, live pe canalul de Youtube-Federația Română de Automobilism Sportiv, Duminică 5 Iunie de la orele 14:20 pentru manșa de SuperLap și de la 15:20 pentru cursa de Pocket Rocket Sprint, iar comentariul fiind asigurat de Ștef Raita și Cristina Lazăr.

  ROTAC este sprijinit de Nankang Motorsport Europe, SRZ Powdercoating, TCM Tuning, Pro Detaling, TF Service, Racing Nick, Smart Driving Romania, fiind organizat.

  • Mai multe știri despre Campionatului Național de Time Attack găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat - Campionatului Național de Time Attack - Andrei Mangalia

  Photocredit: ValleB Photography - ROTAC


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss