More

  Latest Posts

  O figură proeminentă din F1 dezvăluie viitorul Marelui Premiu de la Monaco.

  O figură proeminentă din Formula 1 dezvăluie viitorul Marelui Premiu al Principatului Monaco, în timp ce cursa emblematică riscă să fie desființată.

  Explozia de interes pentru Formula 1 a dus la apariția unor rapoarte conform cărora mai multe locuri emblematice riscă să fie eliminate din calendar, printre care și Monaco. Cu toate acestea, o figură proeminentă a sporturilor cu motor din Monaco a ținut să-i asigure pe fanii curselor că faimoasa cursă nu va dispărea prea curând.

  Niciodată până acum Formula 1 nu a fost atât de populară printre fanii sportului din întreaga lume, dar mai ales în America. Până în sezonul 2022, grila s-a deplasat doar la Austin, Texas, pentru singura cursă americană. Dar Marele Premiu de la Miami a fost adăugat în calendarul din acest an, precum și o cursă în Las Vegas, care se va alătura în 2023.

  Monaco

  Mai multe circuite celebre sunt în mare pericol de a nu mai organiza nicio cursă, în timp ce Belgia, Franța, Monaco și Mexic intră în ultimele curse ale contractelor lor. Dar Michel Boeri, președintele Automobile Club de Monaco, a insistat că legendarul eveniment va continua să se desfășoare – cel puțin pentru moment. “S-a sugerat că pretențiile Liberty Media erau prea excesive pentru Monaco și că Marele Premiu nu va mai avea loc”, a declarat Boeri pentru revista franceză Auto Hebdo.

  „Nu este adevărat. Suntem încă în discuții cu ei și acum trebuie să concretizăm prin semnarea unui contract. Pot să vă garantez că după 2022, marele premiu va continua să aibă loc. Nu știu dacă contractul va fi de trei sau cinci ani, dar acesta este un detaliu”. Monaco este sinonim cu F1, cursa figurând în calendar în fiecare an din 1955, cu excepția anului 2020, din cauza pandemiei.

  Monaco

  În timp ce strălucirea evenimentului rămâne pentru fanii care călătoresc la Monte Carlo din toate colțurile lumii, cursa a devenit puțin mai mult decât o procesiune. Pe măsură ce mașinile au crescut în lățime și lungime de-a lungul anilor, au fost diminuate oportunitățile de depășire pe celebrul circuit, având în vedere natura sa îngustă. Pierderea cursei de la Monaco ar fi un șoc major, dar este acesta prețul pe care F1 trebuie să-l plătească pentru a continua să profite de baza de fani în expansiune?

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Auto Hebdo

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss