Latest Posts

O figură proeminentă din F1 dezvăluie viitorul Marelui Premiu de la Monaco.

Vizualizări: 20841

O figură proeminentă din Formula 1 dezvăluie viitorul Marelui Premiu al Principatului Monaco, în timp ce cursa emblematică riscă să fie desființată.

Explozia de interes pentru Formula 1 a dus la apariția unor rapoarte conform cărora mai multe locuri emblematice riscă să fie eliminate din calendar, printre care și Monaco. Cu toate acestea, o figură proeminentă a sporturilor cu motor din Monaco a ținut să-i asigure pe fanii curselor că faimoasa cursă nu va dispărea prea curând.

Niciodată până acum Formula 1 nu a fost atât de populară printre fanii sportului din întreaga lume, dar mai ales în America. Până în sezonul 2022, grila s-a deplasat doar la Austin, Texas, pentru singura cursă americană. Dar Marele Premiu de la Miami a fost adăugat în calendarul din acest an, precum și o cursă în Las Vegas, care se va alătura în 2023.

Monaco

Mai multe circuite celebre sunt în mare pericol de a nu mai organiza nicio cursă, în timp ce Belgia, Franța, Monaco și Mexic intră în ultimele curse ale contractelor lor. Dar Michel Boeri, președintele Automobile Club de Monaco, a insistat că legendarul eveniment va continua să se desfășoare – cel puțin pentru moment. “S-a sugerat că pretențiile Liberty Media erau prea excesive pentru Monaco și că Marele Premiu nu va mai avea loc”, a declarat Boeri pentru revista franceză Auto Hebdo.

„Nu este adevărat. Suntem încă în discuții cu ei și acum trebuie să concretizăm prin semnarea unui contract. Pot să vă garantez că după 2022, marele premiu va continua să aibă loc. Nu știu dacă contractul va fi de trei sau cinci ani, dar acesta este un detaliu”. Monaco este sinonim cu F1, cursa figurând în calendar în fiecare an din 1955, cu excepția anului 2020, din cauza pandemiei.

Monaco

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

În timp ce strălucirea evenimentului rămâne pentru fanii care călătoresc la Monte Carlo din toate colțurile lumii, cursa a devenit puțin mai mult decât o procesiune. Pe măsură ce mașinile au crescut în lățime și lungime de-a lungul anilor, au fost diminuate oportunitățile de depășire pe celebrul circuit, având în vedere natura sa îngustă. Pierderea cursei de la Monaco ar fi un șoc major, dar este acesta prețul pe care F1 trebuie să-l plătească pentru a continua să profite de baza de fani în expansiune?

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Auto Hebdo
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Auto Hebdo

Latest Posts

Don't Miss