More

  Latest Posts

  O anvelopă Pirelli Formula 1 semnată de echipa Luna Rossa scoasă la licitație în scopuri caritabile.

  O anvelopă exclusivă Pirelli Formula 1, cu steagul italian pe lateral, a fost semnată de toți membrii echipei de navigație Luna Rossa Prada Pirelli și a fost scoasă la licitație prin intermediul platformei online de licitație 32auctions.com.

  Luna Rossa

  Veniturile vor fi donate Fundației AIP, o organizație non-profit care se implică de mult timp în promovarea proiectelor de siguranță rutieră, în special pentru pietoni, bicicliști și motocicliști, în țările cu venituri mici și medii, cum ar fi cele din Asia de Sud-Est. Sumele obținute în urma licitație pot fi accesate pe https://www.32auctions.com/AIPFoundation.

  Fundația AIP, fondată în 1999 de Greig Craft, este o organizație ce deține 22 de ani de experiență. Fundația operează în prezent în Vietnam, Cambodgia, Thailanda, Myanmar, Filipine, India și China, cu proiecte dedicate educației, siguranței rutiere (în special în școli) și producției de căști sigure, dar cu costuri reduse, pentru populația locală, cu implicarea persoanelor cu dizabilități.

  Luna Rossa

  Asociația colaborează activ cu FIA (Federația Internațională de Automobilism), Colaborarea Națiunilor Unite Privind Siguranța Rutieră, Child Health Initiative, Safe Kids Worldwide și cu Alianța Globală a ONG-urilor pentru Siguranța Rutieră.

  Echipa Luna Rossa Prada Pirelli, câștigătoare a Cupei PRADA, a concurat în Noua Zeelandă condusă de Max Sirena, directorul echipei și căpitanul acesteia, la cea de-a 36-a ediție a Cupei Americii prezentată de PRADA: cel mai vechi trofeu sportiv din lume și cel mai râvnit pe scena internațională a competițiilor de navigație.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: GP24 / Pirelli

  Photocredit: Pirelli

  Sponsor: Pirelli


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss