Latest Posts

O anvelopă Pirelli Formula 1 semnată de echipa Luna Rossa scoasă la licitație în scopuri caritabile.

Vizualizări: 26128

O anvelopă exclusivă Pirelli Formula 1, cu steagul italian pe lateral, a fost semnată de toți membrii echipei de navigație Luna Rossa Prada Pirelli și a fost scoasă la licitație prin intermediul platformei online de licitație 32auctions.com.

Luna Rossa

Veniturile vor fi donate Fundației AIP, o organizație non-profit care se implică de mult timp în promovarea proiectelor de siguranță rutieră, în special pentru pietoni, bicicliști și motocicliști, în țările cu venituri mici și medii, cum ar fi cele din Asia de Sud-Est. Sumele obținute în urma licitație pot fi accesate pe https://www.32auctions.com/AIPFoundation.

Fundația AIP, fondată în 1999 de Greig Craft, este o organizație ce deține 22 de ani de experiență. Fundația operează în prezent în Vietnam, Cambodgia, Thailanda, Myanmar, Filipine, India și China, cu proiecte dedicate educației, siguranței rutiere (în special în școli) și producției de căști sigure, dar cu costuri reduse, pentru populația locală, cu implicarea persoanelor cu dizabilități.

Luna Rossa

Asociația colaborează activ cu FIA (Federația Internațională de Automobilism), Colaborarea Națiunilor Unite Privind Siguranța Rutieră, Child Health Initiative, Safe Kids Worldwide și cu Alianța Globală a ONG-urilor pentru Siguranța Rutieră.

Echipa Luna Rossa Prada Pirelli, câștigătoare a Cupei PRADA, a concurat în Noua Zeelandă condusă de Max Sirena, directorul echipei și căpitanul acesteia, la cea de-a 36-a ediție a Cupei Americii prezentată de PRADA: cel mai vechi trofeu sportiv din lume și cel mai râvnit pe scena internațională a competițiilor de navigație.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: GP24 / Pirelli
Photocredit: Pirelli
Sponsor: Pirelli

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 / Pirelli

Latest Posts

Don't Miss