Latest Posts

Nyck de Vries trece cu succes testul începătorilor WEC

Vizualizări: 16215

Nyck de Vries a încheiat cu succes primii săi pași într-o mașină LMP1. Campionul olandez din F2 s-a alăturat echipei Toyota și a făcut-o pentru a treia oară cu începătorii. Japonezul Kenta Yamashita s-a dovedit a fi cel mai rapid nou venit, duminică.

De Vries a fost prezentat de organizația WEC și, prin urmare, îi s-a permis să testeze peste o mie de cai putere al modelului Toyota TS050 Hybrid LMP1 din Bahrain. A lăsat o impresie solidă și a obținut un timp de 1: 44.561 ca cel mai rapid tur în mașina # 8 a mărcii japoneze. Prin urmare, el era doar cu o fracțiune mai lent decât Thomas Laurent. Pilotul oficial de testare și rezervă de la Toyota care a înregistrat un timp de 1: 44.514 în mașina # 7. Ambele erau cu jumătate de secundă mai lente decât Yamashita. Campionul japonez Super GT din 2019 care a impresionat cu un timp de 1.44.075.

În ciuda faptului că japonezul s-a dovedit a fi cel mai rapid începător din punct de vedere al timpului, în conformitate cu Pascal Vasselon, nu ar trebui să ne uităm prea mult în spatele acestui fapt. El a spus în numele Toyota că este extrem de mulțumit de toți participanții la testul începătorilor. “Cei trei nou veniți au fost foarte buni astăzi. Nu au greșit pe pistă și au fost rapizi.” Potrivit acestuia, comparația timpilor este, de asemenea, nejustificată, deoarece Yamashita a primit un set suplimentar de anvelope noi.

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss