Latest Posts

Nurburgring speră să rămână în calendarul F1

Vizualizări: 10175

Șeful circuitului de la Nurburgring este nesigur legat de continuitatea etapei în clandarul F1. Împreună cu Mugello, Portimao, Imola și Istanbul, circuitul german este printre cele menite să umple perioadele libere din programul competițional din 2020 („calendarul corona”). Unul dintre criteriile pe baza cărora s-au ales aceste locații, a fost permisiunea oferită de către autorități, pentru participarea publicului.

Cu toate acestea, planurile GP-ului Turciei de a găzdui 100 000 de spectatori, au fost anulate săptămâna trecută, după anunțul făcut de guvern: „Ca parte a efortului de a combate pandemia, și ținând cont de recomandările cadrelor medicale specializate, Grand Prix-ul Turciei se va desfășura fără spectatori.”

La Nurburging vor avea loc 20 000 de oameni, deși vremea în regiunea Eifel, în luna octombrie, este destul de aspră. „Se poate chiar să ningă”, a spus fostul pilot, Ralf Scumacher. „Vremea promite să ofere un adevărat spectacol pentru fani.”

Mirco Markfort, șeful circuitului de la Nurburgring, nu este însă sigur că etapa se vă regăsi și în 2021: „Sigur că vom încerca să păstrăm F1 aici, dar asta ține și de condițiile pe care economia și virusul le impun pe planetă. S-ar putea deschide uși pentru noi, dar deocamdată asta e doar o speculație.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss