More

  Latest Posts

  Nurburgring speră să rămână în calendarul F1

  Șeful circuitului de la Nurburgring este nesigur legat de continuitatea etapei în clandarul F1. Împreună cu Mugello, Portimao, Imola și Istanbul, circuitul german este printre cele menite să umple perioadele libere din programul competițional din 2020 („calendarul corona”). Unul dintre criteriile pe baza cărora s-au ales aceste locații, a fost permisiunea oferită de către autorități, pentru participarea publicului.

  Cu toate acestea, planurile GP-ului Turciei de a găzdui 100 000 de spectatori, au fost anulate săptămâna trecută, după anunțul făcut de guvern: „Ca parte a efortului de a combate pandemia, și ținând cont de recomandările cadrelor medicale specializate, Grand Prix-ul Turciei se va desfășura fără spectatori.”

  La Nurburging vor avea loc 20 000 de oameni, deși vremea în regiunea Eifel, în luna octombrie, este destul de aspră. „Se poate chiar să ningă”, a spus fostul pilot, Ralf Scumacher. „Vremea promite să ofere un adevărat spectacol pentru fani.”

  Mirco Markfort, șeful circuitului de la Nurburgring, nu este însă sigur că etapa se vă regăsi și în 2021: „Sigur că vom încerca să păstrăm F1 aici, dar asta ține și de condițiile pe care economia și virusul le impun pe planetă. S-ar putea deschide uși pentru noi, dar deocamdată asta e doar o speculație.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss