More

  Latest Posts

  Numele Valtteri Bottas a fost adăugat pe piața de piloți „Silly Season” 2021.

  Numele lui Valtteri Bottas este cel mai recent care s-a alăturat „silly season” al piloții din 2021. Speculațiile câștigă viteză că șeful Mercedes Toto Wolff îl vede pe George Russell, nu pe Sebastian Vettel, drept următorul coechipier pentru Lewis Hamilton. Rapoartele din Germania sugerează că managerul lui Bottas, Didier Coton, a fost în discuții cu Renault, care trebuie să înlocuiască Daniel Ricciardo, legat de McLaren. De asemenea, Fernando Alonso a fost legat de acest scaun.

  Dar chiar și următoarea mișcare a lui Hamilton este sub control. „S-ar putea să nu fie o coincidență faptul că Wolff este acum implicat privat ca investitor cu Aston Martin”, a declarat fostul pilot Marc Surer la Speed ​​Week.  „Hamilton poate simți că marea epocă a Mercedes-ului se apropie de sfârșit, în special cu plafonul bugetar”. Îmi pot imagina că se gândește mult.

  „Dar dacă rămâne, atunci va încerca să se asigure că și Bottas va rămâne. Personal l-aș pune pe George Russell în mașină. Bottas este un număr de top 2, dar nu-l văd ca viitor campion mondial”. „Dacă construiți un pilot tânăr, aveți pe cineva care ar putea lua locul lui Hamilton într-o zi”, a adăugat Surer.

  Un alt fost pilot de Formula 1, Timo Glock, a spus despre deliberările pilotului Mercedes: „Mă întreb de ce iau atât de mult timp pentru a anunța noile contracte”. „Mercedes se va uita, de asemenea, la ceea ce face Daimler, pentru că pe termen lung ar putea întrerupe întregul proiect F1”, a spus el.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss