GP24 Media

LATEST POSTS

Numele Valtteri Bottas a fost adăugat pe piața de piloți „Silly Season” 2021.

Vizualizări: 17175

Numele lui Valtteri Bottas este cel mai recent care s-a alăturat „silly season” al piloții din 2021. Speculațiile câștigă viteză că șeful Mercedes Toto Wolff îl vede pe George Russell, nu pe Sebastian Vettel, drept următorul coechipier pentru Lewis Hamilton. Rapoartele din Germania sugerează că managerul lui Bottas, Didier Coton, a fost în discuții cu Renault, care trebuie să înlocuiască Daniel Ricciardo, legat de McLaren. De asemenea, Fernando Alonso a fost legat de acest scaun.

Dar chiar și următoarea mișcare a lui Hamilton este sub control. „S-ar putea să nu fie o coincidență faptul că Wolff este acum implicat privat ca investitor cu Aston Martin”, a declarat fostul pilot Marc Surer la Speed ​​Week.  „Hamilton poate simți că marea epocă a Mercedes-ului se apropie de sfârșit, în special cu plafonul bugetar”. Îmi pot imagina că se gândește mult.

„Dar dacă rămâne, atunci va încerca să se asigure că și Bottas va rămâne. Personal l-aș pune pe George Russell în mașină. Bottas este un număr de top 2, dar nu-l văd ca viitor campion mondial”. „Dacă construiți un pilot tânăr, aveți pe cineva care ar putea lua locul lui Hamilton într-o zi”, a adăugat Surer.

Un alt fost pilot de Formula 1, Timo Glock, a spus despre deliberările pilotului Mercedes: „Mă întreb de ce iau atât de mult timp pentru a anunța noile contracte”. „Mercedes se va uita, de asemenea, la ceea ce face Daimler, pentru că pe termen lung ar putea întrerupe întregul proiect F1”, a spus el.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES