Latest Posts

Numele nu va fi o povară pentru progresul lui Schumacher spre F1 – Hamilton

Vizualizări: 10240

Lewis Hamilton spune că este „100%” convins că Mick Schumacher, fiul campionului mondial, de șapte ori, Michael, va reuși să ajungă în F1.

Schumacher și-a câștigat primul titlu weekend-ul trecut, adjudecându-și titlul de campion Formula 3 european, la Hockenheim, cu o cursă rămasă pe calendar.

Zvonurile spun că acesta va urca în Formula 2 pentur 2019, iar Hamilton, care l-a înlocuit pe Scumacher senior la Mercedes în 2013, nu are nici un fel de îndoială că tânărul german va urma pașii tatălui său, progresând în F1.

„Nu cred că numele va fi o povară,” spune Hamilton

„100% va fi un Scumacher din nou în F1, parțial din cauza numelui, parțial din cauză că se descurcă atât de bine.

„Evident că este foarte talentat, la fel ca tatăl său, la fel ca și Keke și Nico (Rosberg), la fel cum și când Fernando va avea copii, sunt sigur că vom mai avea un Alonso în Formula 1!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Chiar și eu, dacă voi avea un copil care vrea să concureze, dar chiar dacă nu e bun de nimic, poate ajunge în F1 din cauza numelui.”

Cu toate că tânărul Schumacher nu este afiliat cu nici o echipă F1, acesta are legături strânse cu Ferrari și Mercedes.

Șeful Ferrari, Maurizio Arrivabene a spus recent că „ușa este permanent deschisă” pentru Schumacher, iar Hamilton a spus că a fost impresionat de atitudinea germanului la cursele pe care englezul le-a urmărit în calitate de invitat Mercedes sezonul trecut.

„Cred că face o treabă foarte bună și că este un băiat grozav,” explică Hamilton. „A fost parte din echipa noastră de-a lungul unor weekend-uri anul trecut.

”Este foarte atent și foarte talentat, la fel ca tatăl său, așa că nu cred că va fi o povară pentru el. Cred că ar fi grozav pentru sport.”

 

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss