Latest Posts

Numai perseverența duce la izbândă – Vlad Neaga învingător în cursa clasei regină MotoRC, etapa a doua

Vizualizări: 11216

Cea de-a doua etapă a campionatului MotoRC, desfășurată în weekend-ul 3-5 iulie, a adus multă satisfacție echipei VN Motorsport, prin succesul înregistrat de pilotul timișorean Vlad Neaga, la clasa Stock 1000, în cea mai spectaculoasă dintre curse. Veselie mare, dar și căldură mare!

Pentru a doua oară consecutiv, Vlad a reușit să treacă primul linia de sosire, într-o competiție care impune multă rigoare, curaj dar și creativitate în pilotaj, tocmai această inedită caracteristică ridicând standardul acestui sport.

Numai perseverența duce la izbândă - Vlad Neaga învingător în cursa clasei regină MotoRC, etapa a doua

Vlad, copilul care la 10 ani nu s-a temut să încalece o motocicletă, a cultivat de-a lungul anilor răbdarea în a obține rezultatele extraordinare de azi, entuziasmul pentru acest sport fascinant pentru mulți dintre noi și perseverența de a depăși obstacolele impuse de logistica precisă a competiției.

În cazul lui Vlad Neaga, aceasta este combinația imbatabilă pentru succes. Nici susținătorii, dar nici staful echipei nu au dus lipsă de emoții și răsturnări de situații în această a doua etapă a competiției.

Numai perseverența duce la izbândă - Vlad Neaga învingător în cursa clasei regină MotoRC, etapa a doua

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sesiunea de calificări Stock 1000 de sâmbătă a fost întreruptă de ploaie, după numai trei tururi de circuit, iar Vlad, chiar dacă a avut cel mai bun timp în antrenamente, se poziționează pe a doua grilă la startul cursei.

Numai perseverența duce la izbândă - Vlad Neaga învingător în cursa clasei regină MotoRC, etapa a doua

Duminică, în warm-up, Vlad a obținut cel mai bun timp al week-end-ului, pe o temperatură foarte ridicată care depășea la nivelul asfaltului 50° Celsius. Pe asemenea temperaturi are de suferit și pilotul, din cauza deshidratării, și anvelopele care se uzează repede și se supraîncălzesc! Surpriza a fost că nici asfaltul nu a rezistat acestei temperaturi și ca atare s-au desprins mici bucăți de pe traseu, deteriorându-l și punând la încercare piloții.

Cum relatează Vlad cursa:
“Pornind de pe poziția a patra, știam că startul este unul crucial, așa că am ales o trasă diferită față de ceilalți concurenți, am preferat să merg pe exterior și să duc o viteză mai mare pe viraj. S-a dovedit a fi alegerea corectă, astfel că deja din al doilea viraj, eram pe locul secund. Duelul cu Cătălin Cazacu s-a repetat și acum, l-am urmărit, și în mai puțin de două tururi am reușit să-l depășesc.

Numai perseverența duce la izbândă - Vlad Neaga învingător în cursa clasei regină MotoRC, etapa a doua

Mă așteptam ca înspre finalul cursei să-mi fie atacată poziția de lider și m-am concentrat să păstrez un ritm constant, să nu fac greșeli, și să-mi gestionez cât mai bine resursele. Cu patru ture înainte de final, atacul lui Drăghici n-a avut sorți de izbândă, am reușit să revin imediat în frunte și să câștig apoi cursa”.

Ce spectacol!
Vorba citatului: “numai perseverența duce la izbândă”. Și putem completa: iar cei care cunosc succesul de durată sunt doar cei care perseverează pe drumul lor. Vlad Neaga este pe drumul lui.

Mulțumim partenerilor și sponsorilor – TOTAL, ULEI ELF MOTO, MOTOBOOM, SUZUKI ROMÂNIA, AXIMOTO pentru sprijinul oferit, și vouă tuturor pentru implicare și susținere.

Cursele celei de-a doua etape MotoRC se pot urmări pe LookSport:

  • Clasa Stock 1000 – miercuri, 08 iulie, de la ora 19:00
  • Clasele Stock300 și Stock600 – vineri, 10 iulie, de la ora 19:00

Numai perseverența duce la izbândă - Vlad Neaga învingător în cursa clasei regină MotoRC, etapa a doua

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss