GP24 Media

LATEST POSTS

Nu există îngrijorări în ceea ce privește cheltuielile echipei Red Bull.

Red Bull
Vizualizări: 13675

Dr. Helmut Marko insistă că Scuderia Ferrari nu are de ce să își facă griji în ceea ce privește depășirea plafonului bugetar al echipa Red Bull Racing din acest an.

Mattia Binotto, șeful echipei Scuderia Ferrari, a recunoscut, după a doua înfrângere consecutivă la Miami, că ritmul rapid de dezvoltare al Red Bull Racing a fost o surpriză în contextul cheltuielilor limitate. „Dacă există o îngrijorare, este cât de mult dezvoltă având în vedere plafonul bugetar”, a recunoscut el. „Asta este cu siguranță o problemă”.

Într-adevăr, ritmul de dezvoltare al echipa Scuderia Ferrari a fost considerabil mai scăzut până acum în 2022, deși se pare că echipa italiană se va pune în mișcare la Marele Premiu al Spaniei la Barcelona cu reduceri de greutate, o nouă podea, sidepod-uri reprofilate și alte actualizări. „Este clar că Red Bull Racing a profitat de dezvoltările pe care le-a introdus în mod constant”, a declarat fostul șef al echipei de F1, Giancarlo Minardi, pentru OA Sport din Italia.

Red Bull

Scuderia Ferrari nu a montat încă nicio piesă nouă pe mașină”, a adăugat Minardi, precizând că cel mai mare dezavantaj al echipei Scuderia Ferrari în prezent este rezistența aerodinamică „mult mai mare. De asemenea, folosesc mai puțin efectul de sol, iar mașina suferă de ricoșeu aerodinamic”, a continuat Giancarlo Minardi. „Acest lucru are un efect uriaș asupra pneurilor și am putut vedea asta la Miami. Va trebui să vedem acum cât de eficiente sunt soluțiile echipei Scuderia Ferrari”.

Giancarlo Minardi a declarat că, dacă echipa Red Bull Racing are o problemă, aceasta este că ritmul „agresiv” de progres a dus la probleme repetate de fiabilitate, în timp ce Scuderia Ferrari nu are „nicio problemă în afară de accidente”. Dar, chiar și cu lumina reflectoarelor privind limitarea bugetului care arde acum asupra Red Bull Racing, echipa deținută de băutura energizantă Red Bull va continua să avanseze cu progrese la Barcelona.

„Vom avea piese noi acolo și vom ajunge în sfârșit la greutatea noastră optimă”, a declarat Helmut Marko. „Până acum am depășit destul de mult greutatea minimă necesară de 798 de kilograme”. În ceea ce privește îngrijorările lui Mattia Binotto cu privire la faptul că Red Bull Racing va încălca plafonul bugetar cu dezvoltarea continuă a mașinii, Helmut Marko i-a spus italianului să nu-și facă griji.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Red Bull

„Noi și Scuderia Ferrari suntem pe picior de egalitate”, insistă austriacul în vârstă de 78 de ani. „Așteptăm în continuare cu nerăbdare marea luptă și avem încredere deplină în FIA pentru a ne asigura că totul merge bine”, a adăugat Helmut Marko. „Diferența va fi făcută de cel care va reuși să scoată cel mai bun din pachetul său pe circuitele respective”.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: OA Sport
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES