Latest Posts

Valtteri Bottas nu este exclus din întâlnirile echipei Mercedes.

Vizualizări: 11665

Se pare că Valtteri Bottas nu a fost exclus din operațiunile cheie al echipei Mercedes AMG F1, chiar dacă pleacă la Alfa Romeo în 2022.

În timp ce Lewis Hamilton se lupta să-și revină de la penalizarea de 10 locuri pe grilă din cauza schimbării motorului în Turcia, finlandezul Valtteri Bottas și-a păstrat confortabil poziția în P1 pe tot parcursul cursei de la Istanbul pentru prima sa victorie din sezon.

Bottas

Unii, totuși, s-au întrebat cum va fi echipa sărbătorită, deoarece Mercedes îl va înlocui cu George Russell anul viitor. „Cred că echipa a fost bună, nimic nu s-a schimbat cu adevărat, totul este normal”, a spus Bottas. „Toată lumea pare fericită”.

El a negat chiar că este exclus din anumite întâlniri strategice și de dezvoltare, așa cum se obișnuiește adesea când un pilot pleacă de la o echipă de top. „Sunt la fiecare întâlnire în care am mai fost în acești cinci ani”, a insistat Bottas. „Dacă sunt alte întâlniri, nu știu despre acestea. Pentru mine, totul este normal”.

Este un mesaj pe care îl repetă șeful ingineriei Mercedes, Andy Shovlin, care a spus că Valtteri Bottas rămâne un factor cheie în efortul echipei de a obține atât titlurile de piloți, cât și de constructori în 2021.

„Ambele campionate înseamnă foarte mult pentru noi, iar Valtteri Bottas va juca un rol esențial atât în campionatul pentru piloți, cât și în campionatul pentru constructorilor”, a spus el.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Bottas

„Știe cum funcționează echipa, știe cum abordăm tehnica mașinii. Deci, nu are sens să începem să-l eliminăm din orice informație”.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Mercedes AMG F1
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Mercedes AMG F1

Latest Posts

Don't Miss