More

  Latest Posts

  Valtteri Bottas nu este exclus din întâlnirile echipei Mercedes.

  Se pare că Valtteri Bottas nu a fost exclus din operațiunile cheie al echipei Mercedes AMG F1, chiar dacă pleacă la Alfa Romeo în 2022.

  În timp ce Lewis Hamilton se lupta să-și revină de la penalizarea de 10 locuri pe grilă din cauza schimbării motorului în Turcia, finlandezul Valtteri Bottas și-a păstrat confortabil poziția în P1 pe tot parcursul cursei de la Istanbul pentru prima sa victorie din sezon.

  Bottas

  Unii, totuși, s-au întrebat cum va fi echipa sărbătorită, deoarece Mercedes îl va înlocui cu George Russell anul viitor. „Cred că echipa a fost bună, nimic nu s-a schimbat cu adevărat, totul este normal”, a spus Bottas. „Toată lumea pare fericită”.

  El a negat chiar că este exclus din anumite întâlniri strategice și de dezvoltare, așa cum se obișnuiește adesea când un pilot pleacă de la o echipă de top. „Sunt la fiecare întâlnire în care am mai fost în acești cinci ani”, a insistat Bottas. „Dacă sunt alte întâlniri, nu știu despre acestea. Pentru mine, totul este normal”.

  Este un mesaj pe care îl repetă șeful ingineriei Mercedes, Andy Shovlin, care a spus că Valtteri Bottas rămâne un factor cheie în efortul echipei de a obține atât titlurile de piloți, cât și de constructori în 2021.

  „Ambele campionate înseamnă foarte mult pentru noi, iar Valtteri Bottas va juca un rol esențial atât în campionatul pentru piloți, cât și în campionatul pentru constructorilor”, a spus el.

  Bottas

  „Știe cum funcționează echipa, știe cum abordăm tehnica mașinii. Deci, nu are sens să începem să-l eliminăm din orice informație”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Mercedes AMG F1

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss