Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Noutățile pentru Campionatul Național de Drift: televizare, noi orașe și promovare.

  Campionatul Național de Drift 2019 va avea un total de 5 etape, iar marea noutate pregătită pentru acest sezon este prezența Capitalei în calendar după aproape trei ani de pauză.

  Președintele Comisiei Naționale de Drift, Denis Manea, a vorbit despre noutățile pregătite pentru ediția de campionat care va debuta în luna mai, dar și despre planurile de expansiune ale acestei probe sportive la nivel național.

  „În primul rând vom continua parteneriatul cu omologii noștri din Ungaria, astfel că vom avea două etape comune, una la Mariapocs și a doua pe Transalpina. E și o motivație în plus pentru piloții români, dar vom avea și o prezență internațională constantă în campionatul nostru”, afirmă acesta.

  Sezonul 2019 va avea două noutăți din punct de vedere al calendarului. Astfel, va apărea din nou Bucureștiul, iar ca noutate absolută și circuitul Transilvania Motor Ring din Mureș. „Inițial, ne dorisem Constanța, însă nu am primit susținere și am ales Târgu Mureș, care poate deveni o tradiție pentru drift în următorii ani”, a mai precizat Denis Manea.

  Și în acest an sunt șanse mari ca toate cele 5 etape să fie transmise în direct de televiziuni cu acoperire națională. „Suntem în discuții avansate pentru drepturile de televizare în ceea ce privește Campionatul Național de Drift. Ne dorim ca driftul să ajungă în casele a cât mai multor români și avem încredere că și în acest an vom avea etapele în direct. Vom anunța la momentul potrivit”, explică președintele Comisiei Naționale de Drift.

  Totodată vor avea loc și alte trei evenimente de promovare a driftului, deja tradiționalele Drift Games, unul dintre ele urmând să fie, cu siguranță, în vară, la Romexpo.

  Driftul a devenit oficială probă sportivă în cadrul FRAS în 2015, iar de atunci au fost organizate trei ediții ale Campionatului Național de Drift, câștigate de Stefan Stefanov (2016), Călin Ciortan (2017) și Iulian Jumuga (2018).

  Media sportivilor pentru fiecare sezon în Campionatul Național de Drift este de 80, iar dintre aceștia, anual, cel puțin o treime o reprezintă piloții veniți din afara țării, cu preponderanță Bulgaria și Ungaria. În 2018, toate cele 6 etape ale campionatului au fost transmise în direct de Telekom Sport și Nașul TV.  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss