GP24 Media

LATEST POSTS

Noutățile pentru Campionatul Național de Drift: televizare, noi orașe și promovare.

Vizualizări: 28144

Campionatul Național de Drift 2019 va avea un total de 5 etape, iar marea noutate pregătită pentru acest sezon este prezența Capitalei în calendar după aproape trei ani de pauză.

Președintele Comisiei Naționale de Drift, Denis Manea, a vorbit despre noutățile pregătite pentru ediția de campionat care va debuta în luna mai, dar și despre planurile de expansiune ale acestei probe sportive la nivel național.

„În primul rând vom continua parteneriatul cu omologii noștri din Ungaria, astfel că vom avea două etape comune, una la Mariapocs și a doua pe Transalpina. E și o motivație în plus pentru piloții români, dar vom avea și o prezență internațională constantă în campionatul nostru”, afirmă acesta.

Sezonul 2019 va avea două noutăți din punct de vedere al calendarului. Astfel, va apărea din nou Bucureștiul, iar ca noutate absolută și circuitul Transilvania Motor Ring din Mureș. „Inițial, ne dorisem Constanța, însă nu am primit susținere și am ales Târgu Mureș, care poate deveni o tradiție pentru drift în următorii ani”, a mai precizat Denis Manea.

Și în acest an sunt șanse mari ca toate cele 5 etape să fie transmise în direct de televiziuni cu acoperire națională. „Suntem în discuții avansate pentru drepturile de televizare în ceea ce privește Campionatul Național de Drift. Ne dorim ca driftul să ajungă în casele a cât mai multor români și avem încredere că și în acest an vom avea etapele în direct. Vom anunța la momentul potrivit”, explică președintele Comisiei Naționale de Drift.

Totodată vor avea loc și alte trei evenimente de promovare a driftului, deja tradiționalele Drift Games, unul dintre ele urmând să fie, cu siguranță, în vară, la Romexpo.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Driftul a devenit oficială probă sportivă în cadrul FRAS în 2015, iar de atunci au fost organizate trei ediții ale Campionatului Național de Drift, câștigate de Stefan Stefanov (2016), Călin Ciortan (2017) și Iulian Jumuga (2018).

Media sportivilor pentru fiecare sezon în Campionatul Național de Drift este de 80, iar dintre aceștia, anual, cel puțin o treime o reprezintă piloții veniți din afara țării, cu preponderanță Bulgaria și Ungaria. În 2018, toate cele 6 etape ale campionatului au fost transmise în direct de Telekom Sport și Nașul TV.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES