GP24 Media

LATEST POSTS

Noutăți pentru Campionatul Național de Off-Road. Programul sezonului 2020

Vizualizări: 10458

Comisia Națională de Off-Road a anunțat câteva noutăți importante în perspectiva sezonului 2020, care va avea un total de 24 de evenimente distincte. Marea noutate pregătită pentru acest an este cea leagăt de seperarea evenimentelor de trial și trophy. Astfel, campionatul va avea 7 etape de trophy și 15 etape de trial.

Vor fi însă și evenimente, care vor găzdui atât etape de trophy, cât și de trial. Acesta sunt Harghita BFGoodrich Trophy (16-19 iulie), Iași Adventure Trophy (30 iulie – 2 august), X3M Trophy Vâlcea (10-13 septembrie), CORB Adventure Days (1-4 octombrie) și GTC Trophy (20 octombrie – 1 noiembrie).

Dacii Liberi Trophy (28-31 mai) și Transsyilvania Trophy (25-28 iunie) vor fi exclusiv etape trophy în 2020.

Acest sezon va beneficia de un total de 15 etape de trial, un record absolut, dintre acestea opt dintre ele urmând să fie organizate în cadrul a patru etape duble: GTC 4×4 Challenge Trial (15-17 mai), Trial T44 (12-14 iunie), Carpathian Trial (3-5 iulie), și Eurotrial Cluj (25-26 iulie).

Alte 11 eveniment se vor desfășura sub formă de cupă, dar nu vor puncta în niciun fel în clasamentul general final al celor două divizii de off road.

Totodată, Comisia Națională de Off Road, în urma Adunării General a Cluburilor de Off Road, a anunțat că divizia trophy va avea următoarele clase: Extrem, Open, SSV, Challenge, Standard A și Standard B. La Trial, competiția se va desfășura pe următoarele clase: Standard A, Standard B, Challenge, SSV și Hard (open-extrem).

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pentru 2020 vor avea loc și câteva modificări de ordine tehnic. La clasele Standard A și B de la Trial se va putea luat startul și fără rollbar și rollcage.

În ceea ce privește clasele Standard A și B de la Trophy este obligatoriu doar cu rollbar, iar mașinile să beneficieze de centura tip ham (3 sau 4 puncte). Totodată, organizatorii recomandă la aceste clase și rollcage-ul, dar acesta nu e obligatoriu.

Ordinea de start în prima zi a etapelor de trophy va fi aleasă prin tragere la sorți sau se va pleca simultan (n.n. în linie).

Calendarul provizoriu al Campionatului Național de Off Road 2020:

Noutăți pentru Campionatul Național de Off-Road. Programul sezonului 2020

Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv) / Comisia Nationala de Off Road
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES