More

  Latest Posts

  Noutăți legate de jocul F1 2020

  Cum lumea motorsportului se mută pe online în aceste momente, acum a fost timpul oportun pentru a lansa un nou trailer pentru jocul F1 2020 creat de Codemasters.

  Compania de jocuri realizează titlurile F1 încă din 2009, iar F1 2020 pare a fi cea mai mare lansare de până acum.

  “Primul trailer din joc a devenit un moment cheie în campania legată de F1 și nici anul acesta nu face excepție. În fiecare sezon, noi ridicăm un standard vizual, iar cu circuite noi și cum echipele își schimbă aspectul, noi abia așteptăm să dăm startul unui nou sezon ca jucătorii să poată concura în mediul virtual.”-Lee Mather, Director al francizei F1 la Codemasters.

  În trailer regăsim toate modelele din 2020, luptandu-se roată la roată, pe cele mai dificile circuite din lume, pe fundal auzim și cunoscuta temă realizată de Brian Tyler.

  Primul trailer al acestui joc îl avea în prim plan pe Max Verstappen pe noul circuit de la Zandvoort. Dar pe lângă modelele din 2020, asta nu e tot. Și mașinile din Formula 2 vor fi prezente, atât cele din 2019, cât și cele din acest an ce vor veni sub forma unui update.

  Un alt lucru interesant pentru fanii F1 este că pot merge și cu mașinile istorice care au scris istoria Marelui Circ.

  Ediția “Scumacher” aduce trei mașini cu care germanul a făcut istorie, dar asta aduce și o expansiune a modelelor vechi din jocurile trecute.

  16 mașini istorice vor fi prezente, dar modelele precum Lotus 79, dar și cele două mașini ale lui Niki Lauda și James Hunt nu sunt încă incluse pe listă.

  Jocul, al unsprezecea lansat de Codemasters va fi disponibil pe PC, PS4 și Xbox One din 10 Iulie.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss