GP24 Media

LATEST POSTS

Noutăți legate de jocul F1 2020

Vizualizări: 16542

Cum lumea motorsportului se mută pe online în aceste momente, acum a fost timpul oportun pentru a lansa un nou trailer pentru jocul F1 2020 creat de Codemasters.

Compania de jocuri realizează titlurile F1 încă din 2009, iar F1 2020 pare a fi cea mai mare lansare de până acum.

“Primul trailer din joc a devenit un moment cheie în campania legată de F1 și nici anul acesta nu face excepție. În fiecare sezon, noi ridicăm un standard vizual, iar cu circuite noi și cum echipele își schimbă aspectul, noi abia așteptăm să dăm startul unui nou sezon ca jucătorii să poată concura în mediul virtual.”-Lee Mather, Director al francizei F1 la Codemasters.

În trailer regăsim toate modelele din 2020, luptandu-se roată la roată, pe cele mai dificile circuite din lume, pe fundal auzim și cunoscuta temă realizată de Brian Tyler.

Primul trailer al acestui joc îl avea în prim plan pe Max Verstappen pe noul circuit de la Zandvoort. Dar pe lângă modelele din 2020, asta nu e tot. Și mașinile din Formula 2 vor fi prezente, atât cele din 2019, cât și cele din acest an ce vor veni sub forma unui update.

Un alt lucru interesant pentru fanii F1 este că pot merge și cu mașinile istorice care au scris istoria Marelui Circ.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Ediția “Scumacher” aduce trei mașini cu care germanul a făcut istorie, dar asta aduce și o expansiune a modelelor vechi din jocurile trecute.

16 mașini istorice vor fi prezente, dar modelele precum Lotus 79, dar și cele două mașini ale lui Niki Lauda și James Hunt nu sunt încă incluse pe listă.

Jocul, al unsprezecea lansat de Codemasters va fi disponibil pe PC, PS4 și Xbox One din 10 Iulie.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES