More

  Latest Posts

  Noul sezon din Drive to Survive va fi disponibil pe Netflix din 19 martie

   

  După succesul răsunător al primelor două sezoane, Drive to Survive va reveni începând cu 19 martie. Platforma de streaming Netflix va fi din nou gazda seriei dedicate Formulei 1.

  La fel ca în primele sezoane, Drive to Survive va fi împărțit din nou în zece episoade care vor oferi acces exclusiv piloților, dar și echipelor. Filmările pentru cel de-al treilea sezon al seriei au fost afectate din plin de pandemia cu Coronavirus. Astfel, cu toate că noul virus a anulat mai multe grand prix-uri, echipa Netflix a reușit să filmeze întregul sezon.

  Pe contul oficial de Twitter al Formulei 1 a fost postat un trailer scurt care arată câteva secvențe din ceea ce sezonul al treilea va aduce publicului larg. Noul sezon din Drive to Survive va urmări câteva puncte cheie ale sezonului 2020, cum ar fi dublul abandon al celor de la Ferrari în Marele Premiu al Italiei din 2020, incidentul lui Romain Grosjean din Marele Premiu al Bahrainului, dar și drumul lui Lewis Hamilton către cel de-al șaptelea titlu mondial.

  Prin intermediul unui scurt comunicat de presă, oficialii Formulei 1 au declarat următoarele: “Al treilea sezon din Drive to Survive va continua tradiția sezoanelor anterioare, de a aduce fanii și mai aproape de paddock-ul Formulei 1 și de a vedea toată tensiunea și drama din spatele sezonului 2020 al campionatului mondial al Formulei 1.”

  Sursa: drive.com.au

  Photocredit: What's on Netflix


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss