Latest Posts

Noul sezon din Drive to Survive va fi disponibil pe Netflix din 19 martie

Vizualizări: 13854

 

După succesul răsunător al primelor două sezoane, Drive to Survive va reveni începând cu 19 martie. Platforma de streaming Netflix va fi din nou gazda seriei dedicate Formulei 1.

La fel ca în primele sezoane, Drive to Survive va fi împărțit din nou în zece episoade care vor oferi acces exclusiv piloților, dar și echipelor. Filmările pentru cel de-al treilea sezon al seriei au fost afectate din plin de pandemia cu Coronavirus. Astfel, cu toate că noul virus a anulat mai multe grand prix-uri, echipa Netflix a reușit să filmeze întregul sezon.

Pe contul oficial de Twitter al Formulei 1 a fost postat un trailer scurt care arată câteva secvențe din ceea ce sezonul al treilea va aduce publicului larg. Noul sezon din Drive to Survive va urmări câteva puncte cheie ale sezonului 2020, cum ar fi dublul abandon al celor de la Ferrari în Marele Premiu al Italiei din 2020, incidentul lui Romain Grosjean din Marele Premiu al Bahrainului, dar și drumul lui Lewis Hamilton către cel de-al șaptelea titlu mondial.

Prin intermediul unui scurt comunicat de presă, oficialii Formulei 1 au declarat următoarele: “Al treilea sezon din Drive to Survive va continua tradiția sezoanelor anterioare, de a aduce fanii și mai aproape de paddock-ul Formulei 1 și de a vedea toată tensiunea și drama din spatele sezonului 2020 al campionatului mondial al Formulei 1.”

Sursa: drive.com.au
Photocredit: What's on Netflix
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

drive.com.au

Latest Posts

Don't Miss