GP24 Media

LATEST POSTS

Noul proiect al echipei Campos F1 este încă viu?

Vizualizări: 19153

O echipă potențial nouă de Formula 1 este încă agățată de proiectul său, în ciuda crizei corona. Anul trecut, șeful Formulei 2 al echipei Campos F2, Adrian Campos și partenerul de afaceri Salvatore Gandolfo au anunțat că lucrează la un nou proiect pentru a forma o echipă F1. Însă săptămâna trecută, fostul pilot Sauber, Pascal Wehrlein, care a fost numit inițial ca făcând parte din proiect, părea să-și fi pierdut interesul de a reveni la F1 după ce a participat la Formula E.

„Să vin într-un weekend de cursă să știu că concurezi pentru locul 15 nu este atitudinea mea”, a spus pilotul german. Cu toate acestea, Gandolfo raportează prin intermediul purtătorului său de cuvânt, Alberto Antonini, că proiectul F1 este de fapt „încă foarte viu”. „Dar, din cauza situației actuale, este imposibil să planifici următorii pași”, a spus el pentru ziarul Blick.

Unul dintre următorii pași este un partener motor, dar Gandolfo spune că proiectul se bazează și pe o distribuție mai bună a veniturilor oficiale ale echipei în Formula 1. El a spus că, dacă echipa primește 70-80 de milioane de euro de la Liberty Media în fiecare an, „atunci ar trebui să găsesc în jur de 20-30 de milioane de euro pentru un buget de 100 de milioane”. „Numai asta este realist și interesant ca afacere”, a spus Gandolfo.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES