More

  Latest Posts

  Noul proiect al echipei Campos F1 este încă viu?

  O echipă potențial nouă de Formula 1 este încă agățată de proiectul său, în ciuda crizei corona. Anul trecut, șeful Formulei 2 al echipei Campos F2, Adrian Campos și partenerul de afaceri Salvatore Gandolfo au anunțat că lucrează la un nou proiect pentru a forma o echipă F1. Însă săptămâna trecută, fostul pilot Sauber, Pascal Wehrlein, care a fost numit inițial ca făcând parte din proiect, părea să-și fi pierdut interesul de a reveni la F1 după ce a participat la Formula E.

  „Să vin într-un weekend de cursă să știu că concurezi pentru locul 15 nu este atitudinea mea”, a spus pilotul german. Cu toate acestea, Gandolfo raportează prin intermediul purtătorului său de cuvânt, Alberto Antonini, că proiectul F1 este de fapt „încă foarte viu”. „Dar, din cauza situației actuale, este imposibil să planifici următorii pași”, a spus el pentru ziarul Blick.

  Unul dintre următorii pași este un partener motor, dar Gandolfo spune că proiectul se bazează și pe o distribuție mai bună a veniturilor oficiale ale echipei în Formula 1. El a spus că, dacă echipa primește 70-80 de milioane de euro de la Liberty Media în fiecare an, „atunci ar trebui să găsesc în jur de 20-30 de milioane de euro pentru un buget de 100 de milioane”. „Numai asta este realist și interesant ca afacere”, a spus Gandolfo.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss