Latest Posts

Noul monopost de Formula 3 a fost dezvăluit

Vizualizări: 19556

Astăzi a fost prezentat noul monopost pe FIA F3 Championship ce va înlocui seria GP3 în cadrul competițiilor suport pentru Formula 1.

Această nouă serie va fi un mix intre GP3 Series și Campionatul European de Formula 3. Trebuie menționat ca seria europeană de F3 va merge în continuare și anul viitor cu actualul monopost, competiția fiind suport pentru DTM.

Noua mașină prezintă următoarele caracteristici:

Șasiu-Dallara

Motor-3.4 litri natural aspirat

Cutie de viteze – Hewland-6 trepte, secvențială cu acționare prin padele

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Viteză maximă-300/310 Km/H

0-100- 3 secunde

DRS, tehnologie “Virtual Safety-car”

Halo plus suspensie ajustabilă.

Mașina va putea fi văzută în week-end-urile Campionatului Mondial de Formula 1, alături de Formula 2 și Porsche Supercup.

Foto- Motorsport.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss