GP24 Media

LATEST POSTS

Noul Ford Fiesta R2, generația a treia

Vizualizări: 21961

Britancii de la M-Sport au prezentat marți, 4 decembrie, cea de-a treia generație a modelui Ford FIesta R2. Mașina a fost dezvoltată la uzina M-Sport din Krakow, Polonia.

Față de generația precedentă, modelul vine cu un aspect nou, o cutie de viteze secvențială și ea nouă în 5 rapoarte. Motorul a fost și el modificat, cilindrea rămânând aceeași ca la modelul trecut, 1.0 Ecoboost, dar puterea sa ajunge acum la 200 de cai putere.

Noul Fiesta R2 va fi disponibil din 2019 clienților, mașina urmând să fie prezentă și în cadrul Junior WRC, acolo unde vom avea un reprezentant din România în persoana lui Raul Badiu.

Foto-Facebook-Rallye-Magazin

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES