GP24 Media

LATEST POSTS

Noul CEO de la Ferrari s-ar putea să vină de la Vodafone sau Apple

Vizualizări: 25959

Înaintea ultimului Grand Prix din 2020, Ferrari a anunțat că CEO-ul lor, Louis Camilleri se retrage din funcție, „din motive personale”. Asta a venit ca o surpriză pentru constructor, deoarece urmau să implementeze noua linie a lui Camilleri.

Sub îndrumarea sa, Ferrari a dorit să se facă cunoscut în general, drept „brand de lux”. Așadar, se vor axa pe accesorii, divertisment, produse și servicii de lux. Pe această cale, Ferrari speră să strângă mai mulți bani decât prin programul de F1 și mașinile sport. Această tranziție se va reflecta și în producția de mașini. Ferrari va dezvolta câteva autovehicule hibride și primul lor SUV. Deci este un moment nepotrivit pentru a pierde omul care a pus toate aceste lucruri în mișcare.

Noul CEO nu va avea nevoie de experiență în industria auto și nu pare că va face parte din grupurile Ferrari, FIAT sau din alte mărci cunoscute, deși ar putea să existe o posibilitate aici – Luca di Montezemolo (CEO FIAT). Se zvonește însă deja, că Vittoria Colao (CEO Vodafone), Jonathan Paul Ive și Luca Maestri (Apple), sunt candidații pentru acest post.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES