More

  Latest Posts

  Noul CEO de la Ferrari s-ar putea să vină de la Vodafone sau Apple

  Înaintea ultimului Grand Prix din 2020, Ferrari a anunțat că CEO-ul lor, Louis Camilleri se retrage din funcție, „din motive personale”. Asta a venit ca o surpriză pentru constructor, deoarece urmau să implementeze noua linie a lui Camilleri.

  Sub îndrumarea sa, Ferrari a dorit să se facă cunoscut în general, drept „brand de lux”. Așadar, se vor axa pe accesorii, divertisment, produse și servicii de lux. Pe această cale, Ferrari speră să strângă mai mulți bani decât prin programul de F1 și mașinile sport. Această tranziție se va reflecta și în producția de mașini. Ferrari va dezvolta câteva autovehicule hibride și primul lor SUV. Deci este un moment nepotrivit pentru a pierde omul care a pus toate aceste lucruri în mișcare.

  Noul CEO nu va avea nevoie de experiență în industria auto și nu pare că va face parte din grupurile Ferrari, FIAT sau din alte mărci cunoscute, deși ar putea să existe o posibilitate aici – Luca di Montezemolo (CEO FIAT). Se zvonește însă deja, că Vittoria Colao (CEO Vodafone), Jonathan Paul Ive și Luca Maestri (Apple), sunt candidații pentru acest post.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss