GP24 Media

LATEST POSTS

Noua mașină Porsche LMDh a parcurs peste 2000 km în primul test major

Porsche
Vizualizări: 11068

Noul prototip LMDh al Porsche a parcurs peste 2000 km la primul său test pe un circuit de curse propriu-zis din Barcelona săptămâna aceasta.

Noii piloți Porsche, Felipe Nasr și Dane Cameron, s-au numărat printre piloții care s-au urcat la volanul mașinii care îl va duce pe producătorul german înapoi la cursele de mașini sport de top în Campionatul Mondial de Anduranță FIA și Campionatul IMSA WeatherTech SportsCar de anul viitor. Distanța parcursă în Spania a dublat cu mult numărul de kilometri pe care i-a parcurs acum hibridul LMDh, care a început să ruleze luna trecută la centrul de testare Porsche de la Weissach.

Porsche nu a precizat care alți piloți li s-au alăturat lui Nasr și Cameron, care au fost semnați anul trecut pentru a conduce dezvoltarea LMDh, la testul de mai multe zile de la Barcelona. Cameron, dublu campion general IMSA, care a condus și mașina la Weissach, a explicat că Porsche a făcut „progres constant” prin testul de la Barcelona. „În fiecare zi am reușit să acoperim mai mult kilometraj și performanța s-a îmbunătățit considerabil”, a spus el. „Desigur, în această etapă timpurie de dezvoltare, nu este vorba de a împinge la limită – abordarea noastră este foarte conservatoare.

„Pe baza acestui fapt, impresia mea este extrem de pozitivă, deoarece există încă un potențial incredibil de a îmbunătăți și mai mult noua noastră mașină.” Colegul dublu campion IMSA, Nasr, care a condus pentru prima dată mașina în Spania, a adăugat: „Deși mașina este nouă, am reușit să parcurgem mulți kilometri. A fost grozav și nu ar trebui subestimată”.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Porsche LMDh

Urs Kuratle, directorul proiectului LMDh la Porsche, și-a exprimat satisfacția față de cursa de la Barcelona și a sugerat că producătorul recuperează timpul pierdut din cauza întârzierii demarării programului de testare cauzată de problemele lanțului de aprovizionare. El a spus că distanța parcursă în Spania „demonstrează că am folosit foarte bine timpul de după testele planificate, dar anulate”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Jonathan Diuguid, directorul general al echipei Porsche Penske Motorsport, care va prezenta mașina atât în ​​WEC, cât și în IMSA, a adăugat că mașina a făcut „progrese mari de la o zi la alta” la Barcelona. Cel mai recent test a fost descris drept „un pas enorm de important” de către șeful Porsche Motorsport, Thomas Laudenbach. „În timpul primelor noastre tururi pe pista noastră de testare din Weissach, a fost esențial să ne asigurăm că funcțiile de bază ale prototipului LMDh funcționează”, a spus el.

„În Spania, am văzut întreaga sferă de dezvoltare: curse de anduranță, lucrări de configurare și, foarte important, optimizarea interacțiunii dintre toți partenerii implicați în acest proiect”. Laudenbach a explicat că i s-a părut „foarte impresionant” modul în care jucătorii cheie din proiect au lucrat împreună la un test la care au fost prezenți peste 70 de angajați de la Porsche, Penske și Multimatic, precum și furnizorul de anvelope Michelin.

Porsche, care a lansat mai multe fotografii cu LMDh, încă nenumit, care rulează în camuflaj în Barcelona, ​​va continua dezvoltarea mașinii în Europa și America de Nord. Cea mai recentă declarație a dezvăluit că LMDh va fi omologat încă din toamnă, înainte de debutul său în cursă cu Rolex 24, la deschiderea sezonului IMSA de la Daytona, în ianuarie.

Porsche LMDh

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Anduranță găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES