More

  Latest Posts

  Noua mașină Haas F1 debutează pe pistă la Barcelona

  Noua mașină de Formula 1 a echipei Haas a rulat public pentru prima dată, înaintea unei zile de filmare la Barcelona, Spania.

  Echipa deținută de americani a fost prima care și-a lansat oficial mașina din 2022, dar a optat doar pentru a lansa randări ale noului VF-22 la momentul respectiv. Cu toate acestea, cu doar două zile înainte de începerea testelor oficiale de pre-sezon la Barcelona, echipa a ieșit pe pistă cu noua mașină pentru a verifica sistemele.

  Ca parte a regulilor de testare ale F1, echipele au voie să conducă mașini în zilele de filmare. Aceste zile de testare sunt limitate la 100km, iar mașinile rulează pe anvelope promoționale. Dar, în ciuda faptului că este limitată la distanță, rularea îi va permite cel puțin echipei Haas să verifice dacă mașina nu se confruntă cu probleme timpurii înainte de începerea corectă a testării.

  Echipa Haas vine din spatele unei campanii provocatoare în 2021, în care a optat să nu-și dezvolte mașina de-a lungul sezonului și alături de începătorii Mick Schumacher și Nikita Mazepin. A terminat pe ultimul loc în campionatul constructorilor după ce nu a reușit să înscrie un punct, dar echipa speră că o concentrare suplimentară pe care și-a impus-o în pregătirile pentru 2022 va da roade.

  Șeful echipei Gunther Steiner a declarat la lansare: „Știm cu toții de ce este capabilă echipa, am demonstrat asta în trecut și cu această nouă mașină – născută dintr-un set complet nou de reglementări și cu noua noastră echipă de design, sunt încrezător că putem demonstra încă o dată că putem concura. „A fost un efort extraordinar din partea tuturor celor implicați și acum vine partea distractivă de a aduce noua mașină pe circuit și de a introduce toate elementele.

  Sezonul trecut a fost unul lung, dar sunt încrezător că 2022 ne va vedea din nou în amestec cu VF-22.” Echipa are o gamă neschimbată de piloți și va continua să ruleze cu motoare și piese auto Ferrari, ca parte a acordului său cu producătorul auto italian. Haas și-a îmbunătățit infrastructura în acest an, după ce a înființat un hub la Maranello, în Italia, pentru a ajuta la stabilirea unor legături mai strânse cu echipa Ferrari.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss