Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Noua generație de piloți F1 este o gură de aer proaspăt

  Lewis Hamilton, de cinci ori campion mondial în marele circ, spune că noua generație de piloți foarte tineri și foarte talentați care și-a făcut apariția pe grila de start din Formula 1 reprezintă o foarte importantă gură de aer proaspăt pentru sport.

  Acum nu foarte mulți ani ar fi fost un lucru inimaginabil să vedem piloți încă din anii lor formativi conducând mașinile echipelor mari din Formula 1, dar, astăzi, acest lucru a devenit o foarte clară realitate. Atât Ferrari cât și Red Bull au câte un tânăr fenomen la volan.

  În urma unui singur sezon în Formula 1, Charles Leclerc a fost promovat la Ferrari, devenind și cel mai tânăr pilot al echipei de foarte mult timp încoace, iar Max Verstappen a avut parte și el de un tratament foarte similar alături de Red Bull.

  Trecând la lucruri chiar mai recente, anul acesta am văzut apariția pe grilă a altor trei piloți foarte tineri și enorm de talentați, mai precis George Russell, Lando Norris și Alexander Albon, cei trei fiind cei mai bine cotați piloți din Formula 2 în 2018 și care nu au ratat oportunitatea de a impresiona deja, la doar 4 curse completate din calendarul 2019 alături de echipajele lor, Williams, McLaren și Toro Rosso respectiv.

  „Sunt foarte fericit să văd noi piloți pe grilă,” spune Hamilton.

  „Ajung aici cu tehnici noi, noi stiluri de condus, nouă agresiune și este în mod clar o gură de aer proaspăt și este ceva fascinant de urmărit.

  „Eu în fiecare an pun mare accent pe mine și trag tare să devin un pilot mai bun decât până acum. Așadar îi primesc cu brațele deschise pe băieții noi care au răzbătut.”

  Hamilton actualmente este al doilea în clasamentul piloților, la un punct în spatele colegului său de la Mercedes, Valtteri Bottas și admite că trebuie să tragă cât poate de tare pentru a supraviețui odată cu noile generații de piloți care vor continua să apară pe grila de start.

  „I-am auzit pe unii dintre ei vorbind despre alți piloți precum (Ayrton) Senna și Michael (Schumacher),” adaugă Hamilton.

  „Evident, am fost și eu în papucii lor cândva și pot empatiza cu experiența prin care trec și cu încercările pe care le înfruntă în felul lor cursă de cursă și de-a lungul anilor.

  „Trebuie să trag din greu pentru a rămâne unde sunt, iar acest lucru devine din ce în ce mai greu an de an. Dacă ar putea face oricine asta, presupun că nu ar mai fi o treabă specială.”

  Foto-credit: Mercedes AMG Petronas Motorsport F1  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss