GP24 Media

LATEST POSTS

Norris spune că adevărata realizare de astăzi este faptul că s-a aflat la 0.251s de pole

Vizualizări: 10339

Lando Norris a fost foarte fericit, deoarece a încheiat sesiunea de calificări din Abu Dhabi pe locul 4 și a afirmat că adevărata realizare pentru McLaren este că s-a aflat la 0.251s de timpul de pole scos de Max Verstappen. Norris se va afla lângă conaționalul său, Lewis Hamilton, duminică la start. Tânărul britanic a spus că a rămas surprins de performanța monopostului McLaren.

„Nu locul 4 este adevărata realizare de astăzi, ci faptul că am fost la 0.251s de pole”, a declarat Norris. „A fost o oarecare supriza pentru mine pentru că mi s-a părut că monopostul s-a trezit la viață în calificări. Urmează să încercăm să înțelegem de ce și cum s-a întâmplat asta. Dar a fost perfect pentru o zi de sâmbăta.”

Piloții McLaren au optat pentru strategii diferite în Q2, Norris alegând să înceapă cursa pe pneurile soft, în timp ce Carlos Sainz, pe gumele medii. Britanicul a dezvăluit că decizia legată de pneuri le-a aparținut lor, nu echipei.

„Acesta a fost planul de la început. Asta am vrut să fac împreună cu inginerii mei și Carlos a făcut ce a făcut pentru că așa și-a dorit, deci ne-am luat după preferințe, spre deosebire de ce am făcut în restul anului. Nu e mereu vorba despre ce e mai bun și mai rapid, câteodată alegi ce iți oferă mai multă încredere.”

McLaren are din nou șanse să revină pe locul 3 în campionatul constructorilor, după performanța de astăzi, dar Norris este conștient că se poate întâmpla orice, având în vedere că Perez a demonstrat din nou ce poate, în Sakhir.

„Nu cred că putem exclude vreo posibilitate deocamdată, deoarece Perez a revenit de pe ultimul loc săptămâna trecută și a câștigat. Deci nu e ca și cum ne-am putea relaxa în acest moment. Putem să fim siguri pe noi, dar conștienți că mai avem multă treabă mâine.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES