More

  Latest Posts

  Norris spune că adevărata realizare de astăzi este faptul că s-a aflat la 0.251s de pole

  Lando Norris a fost foarte fericit, deoarece a încheiat sesiunea de calificări din Abu Dhabi pe locul 4 și a afirmat că adevărata realizare pentru McLaren este că s-a aflat la 0.251s de timpul de pole scos de Max Verstappen. Norris se va afla lângă conaționalul său, Lewis Hamilton, duminică la start. Tânărul britanic a spus că a rămas surprins de performanța monopostului McLaren.

  „Nu locul 4 este adevărata realizare de astăzi, ci faptul că am fost la 0.251s de pole”, a declarat Norris. „A fost o oarecare supriza pentru mine pentru că mi s-a părut că monopostul s-a trezit la viață în calificări. Urmează să încercăm să înțelegem de ce și cum s-a întâmplat asta. Dar a fost perfect pentru o zi de sâmbăta.”

  Piloții McLaren au optat pentru strategii diferite în Q2, Norris alegând să înceapă cursa pe pneurile soft, în timp ce Carlos Sainz, pe gumele medii. Britanicul a dezvăluit că decizia legată de pneuri le-a aparținut lor, nu echipei.

  „Acesta a fost planul de la început. Asta am vrut să fac împreună cu inginerii mei și Carlos a făcut ce a făcut pentru că așa și-a dorit, deci ne-am luat după preferințe, spre deosebire de ce am făcut în restul anului. Nu e mereu vorba despre ce e mai bun și mai rapid, câteodată alegi ce iți oferă mai multă încredere.”

  McLaren are din nou șanse să revină pe locul 3 în campionatul constructorilor, după performanța de astăzi, dar Norris este conștient că se poate întâmpla orice, având în vedere că Perez a demonstrat din nou ce poate, în Sakhir.

  „Nu cred că putem exclude vreo posibilitate deocamdată, deoarece Perez a revenit de pe ultimul loc săptămâna trecută și a câștigat. Deci nu e ca și cum ne-am putea relaxa în acest moment. Putem să fim siguri pe noi, dar conștienți că mai avem multă treabă mâine.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss