Latest Posts

Norris s-a îndoit că McLaren F1 va obține un podium în F1 2022 după Bahrain.

Vizualizări: 12730

Lando Norris a recunoscut că a fost „surprins” să termine pe podiumul Formulei 1 la Imola, după ce se temea că McLaren F1 nu va mai înscrie niciunul în tot sezonul după cursa de deschidere din Bahrain.

McLaren F1 a avut parte de un start nefericit în campania din 2022, deoarece nici Lando Norris și nici coechipierul său Daniel Ricciardo nu au obținut puncte, terminând pe locurile 14 și 15. Lando Norris a declarat după cursă că echipa era „foarte departe” și că se „aștepta la durere”. Dar Lando Norris și-a revenit, terminând pe locul șapte în Arabia Saudită, înainte ca ambii piloți să obțină puncte în Australia, ceea ce a dat încredere echipei că Bahrain-ul a fost mai degrabă un rezultat aberant.

Această convingere a fost susținută la Imola, deoarece Lando Norris s-a calificat al treilea vineri pe ploaie, înainte de a reuși să obțină un podium în marele premiu de duminică, când derapajul lui Charles Leclerc cu 11 tururi înainte de final l-a promovat pe locul trei. Vorbind după cursă, Lando Norris a dezvăluit că s-a gândit după Bahrain că McLaren F1 ar putea să nu mai obțină un podium tot anul, ceea ce face ca acest rezultat să fie unul neașteptat. „Sunt surprins cred că sunt surprins să fiu aici, dar mă simt extraordinar”, a spus Norris.

Norris

„De unde eram acum trei sau patru săptămâni, în Bahrain, să fim pe podium, chiar nu credeam că vom fi pe podium tot anul după Bahrain. Așa că este un șoc destul de mare. Nu este poate că nu este surprinzător după tipul de progres pe care l-am făcut în ultima lună, dar da, cu siguranță nu un podium, cu cât de rapide sunt mașinile Red Bull Racing și Scuderia Ferrari”.

„Este greu să te imaginezi vreodată pe podium, iar un rezultat grozav astăzi ar fi fost P5. Dar s-au întâmplat câteva lucruri bune pe parcursul acestei curse, un start uimitor pentru a fi în fața mașinilor Scuderia Ferrari, pentru a nu intra în haosul care s-a întâmplat în spate. Cred că a fost o cursă singuratică, dar minunată”.

Mașinile McLaren F1 au terminat pe locurile cinci și șase în cursa de sprint, dar Lando Norris a fost singurul marcator al echipei, după ce Daniel Ricciardo s-a încurcat cu Carlos Sainz în primul tur, lăsându-l pe acesta să termine pe locul 18. Deși se părea că mașina McLaren F1 a fost a treia cea mai rapidă mașină la Imola, Lando Norris a considerat că este „prea dificil de spus” dacă acesta este adevăratul său loc în ierarhie, deoarece „se schimbă în fiecare weekend”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Norris

Mercedes AMG F1 nu a fost atât de rău în acest weekend”, a declarat Lando Norris. „Cred că am fost un pic mai rapizi decât ei, probabil pe toată durata meciului. Mașina Alfa Romeo F1 a fost poate mai rapidă. Nu prea contează, am învins două mașini care sunt probabil cu o secundă pe tur mai rapide decât noi: una a ajuns în zid și alta a ajuns în pietriș. Așa că nu înseamnă neapărat că ai a treia, a patra sau a cincea cea mai bună mașină. Cred că am executat doar o cursă excelentă din partea noastră. Mașina a fost bună, iar eu am avut încredere bună și asta e tot ce aveam nevoie”

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss